Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A késői házasodással, gyerekvállalással kapcsolatban már nem annyira elítélő a társadalom?
"de én 30 felett már egy sima buli után teljesen készen vagyok másnap."
AZ te vagy. Én meg ismerek olyanokat, akik 50, sőt 60 felett sem.
"Van egy mondas hogy a nők... "
Mondják a lúzer férfiak, akik kárörvendően várják, hogy a nőknek is sz.r legyen 35 felett, de tévednek.
"De 40-es volt,a szaga,a ráncai,minden,"
Mucuka, a pasiknak is. Csak hiszed, hogy 40-50 évesen vagy a csúcson. Gyereknemzésben nem, és a fiatal nőknél sem. Nekik már papa vagy.
El nem tudom képzelni, hogy ti ezt honnan szopjátok. Nem vagytok ti sem menő vállalkozók, sem filmsztárok, hanem Balázskák a harmadikról. Semmilyen csúcson nem leszel te 40-50 évesen. Persze iswmerkedhetsz, a szintén 40-50 éves nőkkel, de fiatalok nők nem rád várnak és nem tőled akarnak gyereket. Te inkább már az unokákra várj.
Mindenkinek becsúszhat a gyerek kortól függetlenül. Meg kell itt kövezni azt is aki a 20-as évei elején szül, mert úgy sikerül, azt is aki 35 felett. Persze ha férfiről van szó az már más és teljesen elfogadott.
Nem érdekel ki mikor szül. Akkor amikor tud vagy jónak látja. De nekem ne próbálja senki megmagyarázni, hogy a férfi 40-50 között van a csúcson. (Ahol én élek ott ebben a korban már hullani kezdenek.)
Máshogy öregszik a férfi, és a nő, DE a nők többsége nem iszik és cigizik annyit, mint a férfiak. Járnak edzeni is, hogy megfeleljenek a szépségideáloknak. A nők többsége eszik egészségesebben(az én környezetemben legalábbis). Egy 40-es nő nézhet ki jól és lehet egészséges. A ráncok pedig normálisak. A férfiaknak is van ugyanannyi idősen.
Sajnos, velem szemben nem jön sok George Clooney az utcán.
De ennyi erővel lehet mondani, hogy nézd meg J LO-t vagy Shakirát, milyen jól tartják magukat. Az más világ, főleg az anyagiak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!