Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A késői házasodással, gyerekvállalással kapcsolatban
már nem annyira elítélő a társadalom?
#40, azért ehhez kell egy szülői háttér. Támogató szülők, akik taníttatnak, lakást vesznek, vagy besegítenek. Aki magára van utalva, főleg a mai ingatlan árak mellett és szétdiákmunkázza magát suli mellett, hogy legalább kolira meg kajára fussa, annak nem az lesz az első dolga diploma után, hogy szüljön egyet az albiba, mikor végre egy kicsit fellépegezhetne. Azért ne mondd már, hogy a mai világban ez elvárható vagy ez lenne a normális. Aki 0 segítséggel indul, annak 30+lesz meg az ingatlan, az is valszeg hitellel.
okt. 8. 19:40
Vagy az kell hogy 16 éves korunktól suli mellett keményen dolgoztam én is meg a párom is ilyen volt..Nagyon szegény családból jöttem de a tanulásnak hála minden ösztöndíjat kimaxoltam..Nyáron almát szedtem Angliában...
okt. 8. 19:42
Örülünk, hogy Te ilyen szuper woman vagy, hogy már általánosban megtaláltad életed párját, dolgoztál, tanultál, mellette 8 éven keresztül fáradhatatlanul szoptattál meg pelenkáztál, de azért valljuk be, nem ez az általános.
okt. 8. 19:45
A párom nem általánosban találtam de hasonló ember volt.Pont nem érdekelnek az átlagos emberek..Azokat sem értem akik az átlaghoz mérik magukat..
okt. 8. 19:47
41. Ennyi. Pont erre céloztam én is. Egy 23 éves , ha ilyen lehetőségei vannak, hogy gyerek(ek) mellett diplomák meg munkák - akkor nagy az arca, de a semmire, mert akkor sem ő teremtette meg a feltételeket, hanem a szülők/és vagy a pasija. Egy egyetemista nem tud bébiszittert fizetni, hogy magolhasson a vizsgákra, mert nincs miből, még akkor se ha ösztöndíjat kap, örülhet ha kajára, lakhatásra futja. Persze ha vannak támogató szülei/ pénzes faszija, máris egyszerűbb:).
okt. 8. 20:44
Úgy tűnik a sok tanulás, meg diploma nem garancia az intelligenciára. :)
30,40 éves nőket vénnek titulálni elég nagy ostobaságra vall. Szegény gyerekeinek is ezt fogja mondani ha ők majd más utat szeretnének vàlasztani, nem begyepesedett anyucinak megfelelni, és később vállalnak gyereket, ha vállalnak egyáltalán. Szegények...
okt. 8. 20:50
Fú, nagy szívás lehet negyvenesen szülni. Huszonévesen még bírja az ember teste a megpróbáltatásokat, de én 30 felett már egy sima buli után teljesen készen vagyok másnap. Nem még hogy az évekig tartó éjszakázást bírjam. Fiatalon is rossz volt, de ha most kéne szerintem meghalnék. Nem még ha 10 év múlva.
okt. 8. 21:06
45!23 évesen hol egyetemista valaki?Jó eséllyel már az MSC-t is megcsinálta.A válaszolo akkor már lediplomázott és dolgozott.Megjegyzem 40 éves nő minden csak nem fiatal..Vén..Lehet csűrni ,csavarni,de a hivatalos elnevezés középkorú..Rakhat magára 20 kiló alapozott,attól még a korát nem tagadhatja le..Van egy mondas hogy a nők 18-35 éves korukban vannak a csúcson,utána már jön a lejtő..S ez valahol igaz is..
okt. 8. 21:40
Azért ne csináljuk úgy, mintha az ugyanabban a korban lévő férfi nem lenne 40 évesen öreg. Mások vagyunk, de nem csak a nőknek van lefelé 40-től és nem csak neki késői abban a korban gyermeket vállalni.
A 30-as években normális gyermeket vállalni. Akkor még nem öregek.
okt. 8. 22:08
49.: Szerintem te csak a mai közgondolkodást vetted át. 50 éve azt szorgalamztad volna, hogy egy nő szüljön 20-25 évesen, mert akkor az volt a leggyakoribb.
Nyilván vannak kockázatai az idősebb kori gyermekvállalásnak, de sok minden befolyásolhatja, hogy miért vállalja ezt valaki. Pl. lehet olyan, hogy valaki csak 45-50 évesen, férfiként akár még idősebben találja meg azt az embert, akit igazán szeret és akitől gyereket szeretne. Be is csúszhat egy terhesség, mert nincs tökéletes fogamzásgátlási módszer. Nem mindenki híve az abortusznak.
Tehát ítélkezni nem okos dolog.
okt. 8. 22:17
Kapcsolódó kérdések: