Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha az egyik félnek fontos az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik félnek fontos az esküvő, míg a másiknak nem?

Figyelt kérdés

Párom nem híve az esküvőknek, szerinte értelmetlen. Nekem viszont nagyon fontos lenne, vagyis ő hozzá szeretnék menni Már 7 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt de mivel egyáltalán nem hajlik a dologra így kezdem azt érezni ez inkább egyoldalú.

Nincs közös gyerekünk, neki van egy kisfia akivel én is sokat törődök.

A gyerekválalás is érzékeny téma, mert ő csak a kifogásokat keres, mért nem szeretne még.

Nem vagyok esküvő mániás, azért nem mennék hozzá senkihez hogy férjnél legyek. De ha szeretem a párom, akkor úgy érzem ez egy szép megnyilvánulas.

aug. 27. 13:13
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, próbálok megoldást találni. Elsőnek is anyagilag össze szedni magam

. Nem félek az egyedül letől, de egy albit nem könnyű egy keresetből fenttartani

szept. 1. 07:58
 32/36 A kérdező kommentje:
Ami problémás, ha felhozom a szakítást azonnal érzelmileg manipulál, talán azért hagyom mert könnyebb el hinni hogy igen neki van igaza, végre biztos kapcsolatom van még ha ő nem akar elkötelezettséget Nehéz mert, túl ragaszkodó vagyok ezt tudom. Hogy kéne elérni hogy elfogadja és ne akarjon manipulálni?
szept. 1. 08:04
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Úgy,hogy a sarkadra kell állni .És igenis amit te akarsz azt tudatosítani benne,hogy nem mondasz le róla .Nyilván látja ,hogy pár mondattal le vagy razva,és mit is erolkodjon.
szept. 1. 08:40
 34/36 A kérdező kommentje:
Jogos! Csak össze kell szedni magam. Köszönöm mégegyszer a sok választ.
szept. 2. 20:15
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Minden jót neked! Ügyes legyél!
szept. 3. 08:09
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
#34👍👍👍👍
szept. 3. 13:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!