Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha az egyik félnek fontos az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik félnek fontos az esküvő, míg a másiknak nem?

Figyelt kérdés

Párom nem híve az esküvőknek, szerinte értelmetlen. Nekem viszont nagyon fontos lenne, vagyis ő hozzá szeretnék menni Már 7 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt de mivel egyáltalán nem hajlik a dologra így kezdem azt érezni ez inkább egyoldalú.

Nincs közös gyerekünk, neki van egy kisfia akivel én is sokat törődök.

A gyerekválalás is érzékeny téma, mert ő csak a kifogásokat keres, mért nem szeretne még.

Nem vagyok esküvő mániás, azért nem mennék hozzá senkihez hogy férjnél legyek. De ha szeretem a párom, akkor úgy érzem ez egy szép megnyilvánulas.

aug. 27. 13:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
88%
Gyereket házasság nélkül még véletlenül se!
aug. 27. 15:52
 12/36 anonim ***** válasza:
0%
11 mert?
aug. 27. 16:03
 13/36 A kérdező kommentje:

A volt párját sem vette el.

Amúgy már sokszor beszéltem vele erről, tudja hogy fontos nekem, de az más tészta hogy valószínűleg nem érdekli. Az a baj ha felhozom a témát, miszerint ha nem akarja ezeket akkor mondja ki kerek perec mert ez így fair velem szemben.

Tudom hogy neki jó ez a kapcsolat, de őszintén kéne hozzám állni.

Megértem, bocsi de nekem se gyerek se házasság nem kell. Ez így jó nekem. Akkor tudok én is tisztán dönteni. Igen szeretlek, de nekem meg nem elég az amit adni tudsz. Lehet ezt szépen is letisztázni hiába fájdalmas.

aug. 27. 16:35
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Megmondta, hogy nősülni nem akar. Nem hiteget. Nem akar.

Gyereket meg "még" nem akar.

Hány éves ő és te? Csak mert a 7 éves kapcsolat, ha akarna, bőven elég lenne hozzá gondolom. Nem kell 20 évet várni.

Szerintem így is tisztán tudsz dönteni. Nem fog elvenni.

aug. 27. 16:39
 15/36 anonim ***** válasza:
87%

12

Több okból sem.

Te esel ki amunkából, karrierből, te kerülsz kellemetlen helyzetbe anyagilag, ha netán tönkre megy a kapcsolat.

Ha valaki annyira nem képes és annyiran nem biztos magába, hogy házasodjon, az gyereket se akarjon. Legalább is ne tőlem. Egy csomó kellemetlenség lesz belőle. A sima élettárs még csak közeli hozzátartozónak sem számít a jog szerint. Nem kell gyereket potyogtatni minden aktuális nőnek.

aug. 27. 20:41
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Kár volt 7 évet a fiatalságodból kukába dobni egy ilyen pasiért. Sose fog elvenni.

Max esetleg akkor, ha idővel feladja a reményt, hogy találkozik a nagy ővel, akit simán elvesz majd 1-2 év után, nem lesz neki probléma.

Én a magam részéről sosem elégednék meg ennyivel.

De Ez nyilván a te döntésed, te tudod mennyire tudnád elfogadni, hogy soha nem lesztek egy család hivatalosan, ez csak ilyen pasim csajom kapcsolat marad.

A környezetemben az ilyen kapcsolatok mindig véget értek, pár év után kifulladtak, a pasik leléptek 6-8-10 év után, és megházasodtak mással. Pedig mind lökte a divatdumát korábban, hogy a házasság csak egy papír, és nem ezen múlik a szerelmük.

Szerintem nem kellesz eléggé, hogy hivatalosan is elköteleződjön melletted, de ez a te kapcsolatod, szóval az én véleményem nem számít.

aug. 27. 22:27
 17/36 A kérdező kommentje:
Remélem tisztázódik minden, csak őszinteségre vágyom.
aug. 28. 15:50
 18/36 anonim ***** válasza:
93%

16

Ez nagyon így van. Mennyiszer láttam én már, hogy együtt vannak 8-10+ évig, házasság sehol, aztán szakítás, az új partnerrel 1-2 éven belül házasodik.

aug. 28. 17:14
 19/36 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy akkor döntse el év végig mit akar mert sajnos nem vagyok hajlandó tovább várni.
aug. 28. 20:31
 20/36 anonim ***** válasza:
És mit válaszolt?
aug. 29. 08:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!