Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha az egyik félnek fontos az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik félnek fontos az esküvő, míg a másiknak nem?

Figyelt kérdés

Párom nem híve az esküvőknek, szerinte értelmetlen. Nekem viszont nagyon fontos lenne, vagyis ő hozzá szeretnék menni Már 7 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt de mivel egyáltalán nem hajlik a dologra így kezdem azt érezni ez inkább egyoldalú.

Nincs közös gyerekünk, neki van egy kisfia akivel én is sokat törődök.

A gyerekválalás is érzékeny téma, mert ő csak a kifogásokat keres, mért nem szeretne még.

Nem vagyok esküvő mániás, azért nem mennék hozzá senkihez hogy férjnél legyek. De ha szeretem a párom, akkor úgy érzem ez egy szép megnyilvánulas.

aug. 27. 13:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
89%

Egy percet ne várj. Nem fog elvenni, nem akar több gyereket, de azért ingyenpunának meg bébiszitternek jó vagy, de csak ha kussolsz és nem pusholod az esküvővel.

7 év telt el, meddig szerettél volna még várni? Rég elvett volna, ha akar. A gyerekről nem is beszélve. De ha elvenni alapból nem akar, akkor a gyereket főleg ne erőltesd!

Gyereke anyja a felesége volt?

aug. 27. 13:17
 2/36 anonim ***** válasza:
52%
Engem elvett,közös gyerekek is lettek, másképp biztos hogy nem működött volna.
aug. 27. 13:19
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

"szerinte értelmetlen"

Hát nem tudom, ha valami szerintem értelmetlen, de semmi más bajom nincs vele, viszont a páromnak meg fontos, akkor vagy valami komolyabb baja van a házassággal (pl nem bízik benned), vagy egyszerűen nem tart fontosnak semmit ami neked lenne fontos.

aug. 27. 13:28
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

kimaradt egy rész: szóval

Hát nem tudom, ha valami szerintem értelmetlen, de semmi más bajom nincs vele, viszont a páromnak meg fontos, akkor a kedvéért vállalom.

aug. 27. 13:29
 5/36 anonim ***** válasza:
91%
Te akarsz gyereket, házasságot, ő nem. Csak az időd vesztegeted, ha ezek neked fontosak.
aug. 27. 13:32
 6/36 anonim ***** válasza:
89%
Akkor szakítani kell.
aug. 27. 13:45
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg csak simán nem érdekli, akkor felmerül a kérdés, hogy átjött-e neki, hogy neked ez nagyon fontos. Gyanítom nem. Tipikusan úgy képzelem el, hogy te győzködöd, hogy milyen jó lenne férj és feleség lenni, ő meg mondja, hogy ugyan már, csak egy rakás pénz, meg hercehurca azért, hogy aztán ugyanúgy éljetek tovább.

Ha ez van, akkor tisztázó beszélgetés kell. Nem győzködni, célozgatni, hanem kerek perec kimondani, hogy neked ez fontos, neked számít, te szeretnél feleség lenni, és szeretnéd, ha összeházasodnátok.

Lehet viszont az is, hogy valójában k.rvára nem akar házas lenni, csak ahelyett, hogy kerek perec kimondaná, inkább általános közhelyeket dobál, hogy nem is számít az egész, meg nem ezen múlik a szerelem. Itt azt kell kideríteni, hogy a házasság intézményével szemben van aggálya, vagy elköteleződni nem akar. Ha utóbbi, az neked adhat gondolkodnivalót.

aug. 27. 13:55
 8/36 anonim ***** válasza:
71%

Ezt még az elején kellett volna tisztázni.

De nem...inkább mindenki vár éveket...mert tuti majd egyszer...

aug. 27. 13:58
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt kérdezem, amit az #1-es: a gyereke anyját elvette? Egyébként ha 7 év alatt nem sikerült vele dűlőre jutni, akkor alighanem később sem. Nem tudom, mi tart még mindig mellette. Gondold végig, készíts egy mellette-ellene listát, aztán döntsd el, kell-e ez neked. 7 évet már elpazaroltál az életedből, valószínűleg a legszebb éveidet.

N

aug. 27. 14:10
 10/36 anonim ***** válasza:
9%
Ha amúgy minden jó köztetek, akkor te is ugyanúgy elengedheted a házasság iránti igényedet. A gyerek az más kérdés...
aug. 27. 15:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!