Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik félnek fontos az esküvő, míg a másiknak nem?
Párom nem híve az esküvőknek, szerinte értelmetlen. Nekem viszont nagyon fontos lenne, vagyis ő hozzá szeretnék menni Már 7 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt de mivel egyáltalán nem hajlik a dologra így kezdem azt érezni ez inkább egyoldalú.
Nincs közös gyerekünk, neki van egy kisfia akivel én is sokat törődök.
A gyerekválalás is érzékeny téma, mert ő csak a kifogásokat keres, mért nem szeretne még.
Nem vagyok esküvő mániás, azért nem mennék hozzá senkihez hogy férjnél legyek. De ha szeretem a párom, akkor úgy érzem ez egy szép megnyilvánulas.
5 év után szakítottam volna, Nem akar igazán téged.
Hagyd ott a fenébe, mert találsz mást, aki imád, aki őrültem szeret, aki örömmel vesz feleségül és aki közös gyerekeket akar, mert boldog veled.
Én nem vesztegetném tovább az időm erre a pasira egy percig sem.
21
Igénytelen?xD majd pont te mondkd meg.
A ferjemnek 5 eves volt a fia, amikor osszeismerkedtunk, a fia anyjat is elvette, igaz, akkor a gyerekuk mar 2 eves volt.
Tudta, hogy en hazassagban kepzelem el az eletem, es gyereket is szeretnek, ebben a sorrendben. Ha o nem akarta volna igy, o balra, en jobbra, mert mashogy nem mukodott volna a kapcsolat. 3 ev utan hazasodtunk, fel ev hazassag utan lettem terhes.
Nem tudom, te mire varsz 7 eve.
#26 Ez egyértelmű. Nem hajlandó elköteleződni, ráadásul egyenesen ki sem mondja, még ő támad. Nagyon nehéz lesz 7 év után az újrakezdés, együttérzek veled, de ez sajnos reménytelen.
N
még fiatal vagyok és rá érek
Fiatal se vagy annyira, már nem azért, pláne szülni, másrészt 7 év után mire kéne várni?
Meg lehetne mondani egyértelműen igen, csak tudja, hogy akkor összerakod a bőröndödet. Vagy az övét. Így meg löki alattad a hintát tovább. Ha hagyod.
Kérdező, kb teljesen mindegy , hogy gyáva kimondani vagy sem, a viselkedése egyértelművé teszi, hogy NEM akar elköteleződni hivatalosan melletted, meghagyja a kiskaput, hogy majd ha lesz más az életében, válási macera nélkül leléphessen.
Az, hogy valaki fiatal, még nem érv arra, hogy ne házasodjon, ha ezt akarja mindkét fél. Én 25 évesen mentem férjhez, 1,5 év után, a párom akkor 22 volt, és mindketten ugyanúgy akartuk.
Aki veled akar maradni, az nem keres kifogásokat:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!