Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik 8-4 ig meloznak jut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 8-4 ig meloznak jut egymasra ido egyaltalan?

Figyelt kérdés
Felkelsz fel 7. Mire vegzel a meloval elmesz a gyerekert mar fel 5-5 ora. Gondolom faradt is vagy. Furdes vacsi foglalkozni a kiskoru gyerekeddel. Marad energiad a parodra? Meg ugye szabadido se nagyon van mikor csak sajat magaddal foglalkozhatsz

#Koztes munkaido
jan. 23. 09:10
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
8-5 ig melózok. Van idő. Igaz leginkább csak hétvégén.
jan. 23. 09:16
 2/59 anonim ***** válasza:
86%
Szép világ lenne ha csak 5ig melóznék. Túlórázok, ejszaka is sokszor keltenek hogy meló van meg tobb hobbim is van munkán kivul. Olyan sosincs hogy nincs energiánk egymasra.
jan. 23. 09:18
 3/59 A kérdező kommentje:
De az egesz nap oda, mire hazaerek faradt vagyok es meg foglakozzak a gyerekkel is. Paromra mar ido sincs
jan. 23. 09:20
 4/59 anonim ***** válasza:
100%

Én fél7kor kelek, 7re járok dolgozni. Férjem viszi fél8kor a gyerekeket oviba, 8ra megy dolgozni.

Fél 4kor végzek, felveszem a gyerekeket, befutok a boltba, 4re otthon vagunk

Férjem 5ig dolgozik, kb fél6 mire hazaér.

Én addigra megcsinálom a napi teendőimet, így fél6 után tök ráérünk. Míg a gyerekek játszanak, átbeszéljük a napunkat.

Utána vacsi, fürdés. 8 fele elkezdünk altatni, 9fele alszanak a gyerekek

Onnan 11ig tv-zünk vagy épp mást csinálunk :D

jan. 23. 09:23
 5/59 anonim ***** válasza:
84%
Mert mit hittél mi lesz, ha csinálsz gyereket? Minden marad a régi? A gyerek elveszi az életedet, kivéve akkor, ha eleve azt szeretted volna, hogy maga a gyerek legyen az életed. Bye-bye élet.
jan. 23. 09:25
 6/59 anonim ***** válasza:
15%
Nem értem. Gondolom gyerek elött is dolgoztatok. Akkor is elfáradtál. Most mi az a drasztikus változás, amit nem bírsz?
jan. 23. 09:27
 7/59 A kérdező kommentje:
Hat csak neha jolenne tobbmuszakos munkarend. Pl delutanos lennek delelott csak magam vagyok otthon. Lenne szabadidom. De igy meg csak a csaladbol allok ki meg a munkabol
jan. 23. 09:27
 8/59 A kérdező kommentje:
Vagy ha ejszakas lennek. Egesznap nyugisan tudnek aludni nem lenne az hogy koran kell kelni mindennap, vagy a gyerek a nyakamon meg rendezni a gyereket stb
jan. 23. 09:29
 9/59 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Többműszakos munkám van (irodai munka). És van hogy be kell ugrani, mert az estés kiesik. Tervezhetetlen és iszonyatosan megterhelő, mert nem fix a napod ritmusa, hiszen egyik nap reggel dolgozol, másik nap meg esete. Nem ugyanakkor kelsz, eszel, csinálod a dolgaidat, mert nem mindegy, hogy reggel 8 és 4 között kell mentálisan topon lenned és utána már magán dolog, vagy este kell topon lenned, mondjuk 8-ig vagy éjfélig.

Én pl. nem jó pár kilót felszedtem emiatt a munka miatt. Gondolkozom is, hogy dobbantok, mert nem fizet rendesen azért, hogy kikészít.

jan. 23. 09:38
 10/59 anonim ***** válasza:
100%
Volt akkor is, amikor 8-16:30ig voltam, ő meg 6:14:15ig. Aki meg akarja oldani, meg tudja.
jan. 23. 09:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!