Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik 8-4 ig meloznak jut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 8-4 ig meloznak jut egymasra ido egyaltalan?

Figyelt kérdés
Felkelsz fel 7. Mire vegzel a meloval elmesz a gyerekert mar fel 5-5 ora. Gondolom faradt is vagy. Furdes vacsi foglalkozni a kiskoru gyerekeddel. Marad energiad a parodra? Meg ugye szabadido se nagyon van mikor csak sajat magaddal foglalkozhatsz

#Koztes munkaido
jan. 23. 09:10
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

A gyerek ejfelkor alszik el, igy 7 es fel orat alszik, neki ez elég.

Nekem itt az a problema hogy hazaerek fel 5 ha megyek boltba is 5, fwl 6 Fozok takaritok furdes vacsi, jatszas beszelgetes a gyerekkel, este 9. En mar k*va faradt vagyok de fent vagyok 11-ejfelig ameddig a ferjem gyerekem, aztan alvas, es mindennap ugyan ez a mokuskerek. Szeretnek neha egyedul lenni. A hobbiaimmal foglalkozni, csendet magam korul, esetleg csak a ferjemmel kettesbe lenni, de nemnagyon van ra lehetoseg. Sokszor szexelni se tudunk a faradtsagtol vagy azert mert a gyerek jon megy, ott van koulottunk, igenyli a tarsasagunk

jan. 23. 14:44
 32/59 A kérdező kommentje:
Nemtudok minosegi idot se tolteni a gyerekkel, igy is sokszor hamarabb elalszik 9-10 korul
jan. 23. 14:45
 33/59 anonim ***** válasza:
0%
7-8 evesen en se aludtam sokaig, de este 9 kor fekves volt mindig es fel 10 elott el is aludtam . A felnott embernek kell a 8-9 ora alvas.
jan. 23. 15:03
 34/59 anonim ***** válasza:
66%

Én ha délelőtt dolgozom 3 30-kor kelek 😄 és este 5 30-ig vagyok. Ez csak heti 2-szer van. Néha éjjel megyek (ha nincs ember, egy kis takarító vállalkozás).

Van gyerek, kutya, hobbi, barátok.

Párom egyik héten délelőtt másik héten délután van.

Valahogy mindenre szakítok elég időt...bár én elég pörgős vagyok.

Menj 3 műszakba ha sztd az annyira jó, mire átálsz pl délelőttről éjjelre már jön a délutános műszak.

N 32

jan. 23. 15:08
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
34. Azt meg is ertem mert 3 muszakba nem tud a biologiai ora be allni . Egyetlen 1 honapot voltam igy gyarban ugy neztem ki mint egy halalos beteg es ugy is ereztem magam mint aki meg fog dogleni.. A 3 muszak embertelen , akik barmikor tudnak aludni azok szerencsesek., en ha ejfel utan fekszem masfel 2 oraval onnantol mind1 hogy 8 vagy 10 orat aludtam egyszeruen masnapos ,nyugos vagyok.
jan. 23. 15:18
 36/59 anonim ***** válasza:
Mint 1+
jan. 23. 15:19
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
8 évesen éjfélig fent van, pfff... hát, jól elbasztátok ti is ezt a napirend témát. Nekem 9 évesem van, ő is fent tud lenni éjfélig, ha hagyom. De 8 után felküldöm aludni, érdekes, elalszik.
jan. 23. 15:41
 38/59 anonim ***** válasza:
Álom beosztás lenne!
jan. 23. 15:46
 39/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem a meló, hanem az éjfélig fennmaradó gyerek miatt nem jut másra időd.
jan. 23. 16:22
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

Minket is hagytak anyuék 23-24 óráig fent lenni, Tv-t néztünk (nem gyereknek való filmeket) és este 10-11 között volt a pót vacsora.

Mind a 3-an kövérek voltunk tesóékkal. Én 2 fokú elhízott is voltam (sikerült lefogyni).

Suliban olyan voltam egész nap, mint a mosott sz@r, tesók hiperaktívak voltak. Alakítsatok ki normális esti rutint.

+ Ha férjed úgyis fent van menj aludni. Vigyázat ő is a gyerekre. Menj be a fürdőbe és csinálj amit szeretsz (arcápolás, habfūrdő pár oldal olvasás mellett).

8 éves szerintem megérti, hogy egyedül is kell lenned.

Férjed is vegye ki a részét az otthoni dolgokból. Szabad neki is vásárolni, főzni, gyerekkel tanulni, mosogatni vagy ha amúgy is fent van foglalkozni a gyerekkel, hogy tudj pihenni.

jan. 23. 16:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!