Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik 8-4 ig meloznak jut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 8-4 ig meloznak jut egymasra ido egyaltalan?

Figyelt kérdés
Felkelsz fel 7. Mire vegzel a meloval elmesz a gyerekert mar fel 5-5 ora. Gondolom faradt is vagy. Furdes vacsi foglalkozni a kiskoru gyerekeddel. Marad energiad a parodra? Meg ugye szabadido se nagyon van mikor csak sajat magaddal foglalkozhatsz

#Koztes munkaido
jan. 23. 09:10
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
Hát de ha sztd jobb a 3 műszak mi tart vissza? Menj 3 műszakba.
jan. 23. 20:05
 52/59 anonim ***** válasza:
68%
Én őszintén nem tudom, hogy néz ki ma az oktatási rendszer, de a mai bombariadó kapcsán hallottam kollégáktól, hogy már 4-5 előtt el sem jöhet a gyerek az iskolából, mert nem adják ki hamarabb? Én 30 éves vagyok, anno opcionális volt a napközi és fizetni kellett érte, na de a napköziben megcsinálták a leckét és tanultak is, nem csak játszottak. Én sosem lehettem napközis, elsőben mindig eljött értem a nagyapám dél -1 körül, amikor az a 4-5 órám véget ért. Ő sajnos elhunyt, és másodikos koromtól, tehát 8 évesen már egyedül jártam. Én akartam egyedül járni, mert olyankor már 1-2 barátnőm is egyedül járt. Pár villamos megállóra, vagy 20 perc sétára laktam a sulitol. Eljöttek velem sokszor gyalog és úgy tettek, mintha ott sem lennének és nézték, megbízhatóan kozlekedek-e egyedül. Látták, hogy igen, így járhattam egyedül. Sokkal egyszerűbb volt, mivel mindenki még dolgozott 4 kor meg 5kor. Tehát délután 1től 5-6ig simán feltaláltam magam egyedül. Megtanultam, megírtam a leckemet, vagy a barátnőimmel voltam, akiket szintén elengedtek. Sosem ültek le velem tanulni, mivel jeles tanuló voltam. Amíg nem kaptam rossz jegyet, nem voltam korlátozva. Kaptam egy legolcsóbb telefont és utolsó óra végén telefonalnom kellett, hogy indulok haza, vagy átmennek az xy-hoz, vagy elmennék a jatszora, vagy mittudomen. Mindig megmondták, mikorra legyek otthon és szót fogadtam. Na most nem tudom, hogy ha kötelező jelleggel bent tartják a gyereket 4-5ig az iskolában, miért kell még vele este leülni külön is tanulni? Mit csinálnak akkor velük egész nap? Ezt komolyan kérdezem, nem azért, mert az én példám a követendő és nem buzdítok senkit arra, hogy ne foglalkozzon a gyerekével, csak egyszerűen nem értem. Tudom, változott a világ, meg már jobban kell félteni a gyereket, na de na. Annyira már el lehetne engedni a kezét, hogy otthon tanuljon és találja fel magát egyedül. Mi egész délután egyedül voltunk, mégis normális felnottekke váltunk. És nem egy kisfaluban, hanem Budapesten es nem elit környékén nőttem fel. A te gyerekednek is biztosan vannak baráti, néha lehetnének ott, néha nálatok. Ezzel nyernétek időt magatokra. Egy normális fekvési időre meg rá kell nevelni és szoktatni. Nem normális, hogy egy 8 éves éjfélig turbékol. Tessék elküldeni 9kor feküdni, majd elalszik.
jan. 23. 20:39
 53/59 anonim ***** válasza:
100%

52: jó kérdés... Az én gyerekeim sulijában egésznapos rendszer van, ami azt jelenti, hogy elvileg 4-ig bent kell lenni. A gyakorlatban viszont ez úgy néz ki, hogy ha a szülő valamiért érte megy egyszer-egyszer a tanórák után, kiadják simán, illetve lehet kérelmet írni, ha te mindig haza akarod vinni, mindenkinek megadják. És igen, a napköziben az összes házit megírják. Harmadikos a nagyobb gyerekem, még soha nem írtunk leckét itthon, nem is szokott itthon tanulni, max csak verset vagy szavakat németből, kitűnő tanuló. Én se értem, hogy ha napközis a gyerek, mit kell még otthon ülni a lecke fölött.

De egyébként a kérdező kifogásokat keres mindenre. Azért nem hagyjátok a nagyszülőknél, mert a szüleitek és beszélgetni akartok velük? Ok, beszélgessetek 1 órát, aztán lépjetek le 2-3 órára. Eleve minek minden héten a szülőknél ülni órákat felnőttként? Nem azt mondom, hogy ne találkozzatok, de minden második hét is elég lenne, akkor talán lenne szabadidő. Barátokhoz átjárkálással mi van? Napirend, időben fekvés? Jó tanácsokat kaptál, ha tényleg változást akarsz, fejezd be a kifogáskeresést és használd őket.

jan. 23. 20:57
 54/59 anonim ***** válasza:
Nem mintha eddig rossz lett volna nekem egy kicsit is, de most még ennél is jobban érzem magam olvasva ezeket az életmódokat, amiket leírtak itt emberek.
jan. 24. 11:42
 55/59 anonim ***** válasza:
68%

Nem mindenkinek van gyereke, ott kezdődik.

Nekünk pl nincs és nem is lesz, szóval igen, marad időnk egymásra, persze.

jan. 24. 23:30
 56/59 anonim ***** válasza:
68%

Valamit el kell engedni. Nálunk ez a takarítás.

Hosszabb dplgokra pl hobbi meg van idő szombat-vasárnap.

De mi kéthetente takarítunk. Kivéve a konhyát azt minden nagyobb fozes után rendbevágjuk.

Vagy ha valami már nagyon koszos akkor gyorsan áttöröljük. Pl tegnap este fogmosáskor a mosdókagylót megcsináltam. A kádat, a pultot meg a padlót nem, csak a kagylót. Ami kb 2 perc. Legközelebb vagy majd ha jovo hetvegen takaritunk akkor a tobbit.

Fozest elosztjuk. Párod is csinál mindent amit felsoroltál vsgy egyedul prpbalod?

jan. 25. 10:30
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
Játékdélutánok a gyerek barátaival. 4 gyerek szuloivel megbeszelni hogy mindegyik szombaton 10tol 4ig mas vallalja be oket. Lesz egy eleg megterhelo szombat meg lesz 4 nyugis
jan. 25. 10:32
 58/59 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gyerek és így is úgy érzem, hogy nincs időm semmire :D
jan. 29. 11:12
 59/59 anonim ***** válasza:
72%

52-es én 32 vagyok, nem tudom, milyen iskolába jártál, de nálunk a napközi ingyenes volt. Engem azért írattak ki a szüleim, mert annyi különórám volt, hogy kb. sosem maradtam ott 4-ig. Már az én koromban is sokan csavarogtak suli után. Még én, az osztály és évfolyamelső is volt, hogy csavarogtam. Igaz én csak felsőben, alsóban nem.

A 9-es fekvés meg már nem volt akkor sem reális, mert volt, hogy fél 8-ig különórán voltam, utána mentem haza házit írni.

Az egyik testvérem speciális oktatásban részesült a diszlexiája miatt. De simán nekem kiadták, mikor érte mentem, pedig csak 2,5 évvel fiatalabb nálam. Óvodából is sokszor vittem haza én őt és a nála kisebb testvérem. Ismerték annyira a családot az óvónők és a tanárok, hogy tudták, hogy vigyázok rájuk. 10 éves koromtól nagyon sokat vigyáztam egyedül rájuk. Ahogy egyedül gondoztam a házi kedvenceinket, ha kellett, eljártam boltba, én vittem az állatokat állatorvoshoz.

Nevelés kérdése. A te döntésed, hogy elkényeztetett életképtelennek neveled a gyereked, vagy önálló embernek.

febr. 1. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!