Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik 8-4 ig meloznak jut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 8-4 ig meloznak jut egymasra ido egyaltalan?

Figyelt kérdés
Felkelsz fel 7. Mire vegzel a meloval elmesz a gyerekert mar fel 5-5 ora. Gondolom faradt is vagy. Furdes vacsi foglalkozni a kiskoru gyerekeddel. Marad energiad a parodra? Meg ugye szabadido se nagyon van mikor csak sajat magaddal foglalkozhatsz

#Koztes munkaido
jan. 23. 09:10
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
Gxerek nem igenyli a sok alvast. Hiaba agyba dugjuk 9 kor nem alszik. 8 eves nem csecsemoh 9 kor menetrendszeruen aludjon el
jan. 23. 11:35
 22/59 anonim válasza:
56%

Én azért valamilyen szinten megértem a kérdezőt. Pl nekem is van néha vita a feleségemmel. Neki olyan a munkaidőbeosztása, hogy hétfőn 8-tól 2-ig van, kedd-szerda 9-től 11-ig, csütörtök-péntek pedig 8-tól 3-ig. Ezzel szemben az én munkaidőm olyan, hogy 2-4:30 között kelek (mikor hogy) és 15-19 óra között végzek.

Na most a feleségemnek bőven jut ideje az énidőre, viszont amikor én végzek akkor pedig nekem nincs, mert ugye ő már itthon van rég és már az énidejét is letudta. És ha én egy picit félrevonulnék ráállni az itthonlétre (gondolok itt olyanra, hogy a híreket végig böngésszem a neten, követek 1-2 hobbimba vágó fórumot is), megkapom hogy nem foglalkozok vele.

jan. 23. 11:35
 23/59 anonim ***** válasza:
53%
7-től 19 óráig dolgozom. A páromra mindig jut idő. Sőt, eljárni is szoktunk. Gyerekünk nincs, mert nem szeretnénk.
jan. 23. 11:50
 24/59 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémek 9, 10, 14, 15 és 17 évesek, de 9-fél10 után mindegyik a szobájában van csöndben.
jan. 23. 11:59
 25/59 anonim ***** válasza:
67%
Az írásodból kiderül, hogy nem vagy túl intelligens, ne haragudj. Mi az, hogy 8 évesen nem csecsemő, meg hogy nem igényel sok alvást? Ha kint dáridó van, nem kell le kapcsolni a lámpát, nyilván nem fog elaludni, ha meg hagyod neki hogy veletek legyen kint, végképp nem. Legyen lámpaoltás 9kor, előbb-utóbb el fog aludni. Legyetek ti is csendesebben kint. Nagyon is szüksége van az alvásra, nehogy már a szülőnek kelljen ezt a szájába rágni. Nem is értem hogy lehet a legnagyobb bajod a párkapcsolati időtök, amikor a gyerekkel nem bírsz és nem tudod neki megteremteni az egyik alap feltételt, a megfelelő mennyiségű alvási időt.
jan. 23. 12:04
 26/59 anonim ***** válasza:
52%
Napköziben meg nem írja meg a leckét vagy miért kell vele tanulni mindig?
jan. 23. 12:08
 27/59 anonim ***** válasza:
85%

Oké, ha nem akar/tud aludni 9kor még, akkor ne aludjon, de maradjon szépen csendben a szobájában. Olvasson, csendesen játsszon valamit agy ágyban, próbáljon meg ráhangolódni az estére. Semmi keresnivalója egy 8 évesnek ébren még éjfélkor, el nem hiszem, hogy nem fáradt másnap és tud koncentrálni a suliban, ha éjfélig fent marad.

Nekünk van időnk. Az a benyomásom, hogy ha más munkarendben dolgoznánk, akkor nem lenne egymásra időnk. Mert a tennivalók ugyanúgy megmaradnának, csak még a szabadidőnkben sem lenne átfedés cserébe.

Egyébként mi az énidőt akkor éljük meg, amikor a gyerekek már ágyban vannak. Mindig megbeszéljük aktuális hangulatunkhoz mérten, hogy most összebújva filmezünk, szeretkezünk, beszélgetünk, stb, vagy én olvasok a férjem meg csinálja a maga programját. Eloszlik a héten, nem kell minden este ugyanazt csinálni.

jan. 23. 12:19
 28/59 anonim ***** válasza:
50%
En ertem azt hogy valaki 3-4 orakat max 5 ot alszik mert hiperaktiv , de sok ev utan a szived majd csak le all !! Legalabb 8 -9 ora alvasra szuksege can a szervezetnek !
jan. 23. 13:09
 29/59 anonim ***** válasza:
0%
Lefekvés elott megnezunj 1-2 hoszsabb youtube vagy tiktok vidot egyuut
jan. 23. 13:33
 30/59 anonim ***** válasza:
38%
Hát nem sok. Kb este 7ig főzök+sportolok, szóval van 1.5-2 óránk közösen... Ketten vagyunk, gyerek, háziállat nincs is!!!
jan. 23. 13:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!