Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon el vagyok keseredve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok keseredve. Már hazamenni is félek. Mi lehet tenni?

Figyelt kérdés
A feleségem.panaszkodik, hogy távolságtartó vagyok. Közben szeretem őt. Próbáltam olyan korlátokat teremteni a gyerekek esetében, hogy kicsivel több időnk legyen egymásra. Most meg ezeket a korlátokat szétveri. Egyre jobban a háttérben szorulok. A hobbijaimba nem tudok visszavonulni, mert akkor odáig fajulnak a veszekedések, hogy válással fenyeget és nem veszi észre, hogy a korlátok pont ezt szolgálják. Ehelyett elém gördít újabb akadályokat ezzel. Közben segítek is neki a ház körül illetve, a gyerekeknél is, fözésben, takarításban, a kisebbik etetésében, pelenkázásában, stb. Most már ott tartok, hogy rettegek hazamenni, mert félek a veszekedésektől.
2024. jún. 24. 11:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
70%

"Korlátokat teremteni? Minek neked gyermek ha korlátokat akarsz teremteni?"

Pont hogy kell a gyerekeknek a korlát......... 5-6 különböző szakember is megérősített ebben, 3 pszichológus, 2 védőnő, 1 családsegítős.

2024. jún. 29. 12:45
 22/22 anonim ***** válasza:
70%
kérdező, teljesen normális vagy. a férjem is felállította ezt a baromi nagy korlátot hogy 8kor fekvés a gyerekeknek, én egyetértettem vele. nem lettek lelki sérültek tőle. nem az a szeretet hogy mindent megengedtek nekik. hanem az a szeretet hogy megmutatjátok nekik a normális életet, szabályokkal. sajnálom hogy a te feleséged ezt nem látja be. (meg pár válaszoló azt hiszi attól szereti a gyerekét hogy az még szex közben is rajtuk csüng.)
2024. jún. 29. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!