Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon el vagyok keseredve. Már hazamenni is félek. Mi lehet tenni?
8-as vagyok:
Írtam érthetően hogy váljanak el hogyha egyszer nem jönnek ki és ne erőszakoskodjon vele, a gyerekeket akarja eltávolítani! Mit nem lehet ezen felfogni???
Lehet a kérdező csak rosszul fogalmazott nem?
Azért az sem jó,ha a gyerekeken kívül nincs semmi és nem foglalkoznak egymassal a szülők. Persze hogy akkor válás lesz a vége
15.
A korlátokat szerintem a gyereknevelés részre értette.
Kérdező, egyet tanulj meg! Ha egy nő nem akar szexelni, akkor neki szar a szex, akkor is ha megjátssza az orgazmust, és akkor is, ha azt mondja, hogy jó neki.
Valószínűleg nincs orgazmusa, tehát pont egy olyan dolog hiányzik, ami motiválná, hogy csinálja.
"Korlátokat normális ember nem alakít ki"
Ez így mondjuk erős túlzás, hogy nem alakít ki az ember bizonyos korlátokat. Ha nem volnának korlátok, akkor teljes anarchia volna. Bár némelyik szülő tényleg nem hajlandó semmilyen módon sem "korlátozni" a gyerekeit, akkor sem, ha az épp leköpte a tanárt, megtaposta a buszon az idős néni lábát, felrúgta a macskát, mert "jajj, nem szabad csúnyán nézni sem Pityukára" (akiből később egy kontroll nélküli szadista őrült lesz, mert neki mindent lehet)
Csak annyi volt a korlát, hogy a nagyobbik gyereket nem engedem a hálószobába, este 8-kor már alvás. A kisebbiknek pedig 9-kor alvás, mert közösen visszük mindig zuhanyozni.
Lehet, hogy rosszul fogalnaztam, mert feldúlt vagyok. Igen, is kiveszem a részem mindenben. Nem undorodom a babakakitól sem, mert erős gyomrom van. Mindkét gyerekkel is ugyanúgy foglalkozom. És nem csak a szexet értettem a kettesben töltött idő alatt. Hanem filmnézést és beszélgetést a gyerek-témán kívül. Ha már dolgoznom is kell menni ezek mellett, akkor legalább a feleségem legyen kiegyensúlyozottabb velem, hogy másnap könnyebben oda tudja tenni magát, ahogy én is a hétköznapokban. A másik oka az, hogy jobb legyen a házasságunk. Itt nem csak a farokról van szó, hanem az érzelemről.
Szoval maga az intimitas hianyzik a hazassagotokbol, nem csupan a szex.
Maskor ezeket hamarabb fejtsd ki, mert itt megjelent par habzo szaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!