Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem, el vagyok keseredve. Hogyan lehet ezt a leggyorsabban feldolgozni?
Úgy érzem nincs értelem tovább az életemnek. Nem lesz akinek kellek majd 42 évesen.
Hónapok óta éreztem, hogy valami nem stimmel , de most bukott le.
42 évesen még találhatsz olyan férfit, aki hűséges. Te azért nem lépsz le a férjedtől, mert félsz, hogy egyedül maradsz. Inkább fetrengsz abban a tudatban, hogy szerető(i) van(nak). Szánalmas vagy ne haragudj meg.
Inkább hagyod magadat megalázni továbbra is, mint önbecsüléssel szépen elválnál. Na hát akkor ne panaszkodj, te döntésed, hogy vele maradsz.
Ha engem megcsalna a férjem (nincs férjem) akkor azonnal kibsznám a fenébe és rögtön az új életemet tervezném nélküle, és EGYEDÜL.
És nem azon morfondíroznék hogy "nem fogok kelleni senkinek", magyarul nem egy másik fszon járna rögtön az agyam, hanem azon hogy hogyan építsem magam újra, hogyan tervezzem az életemet nélküle, lakhatásomon stb.
Nagyon nem a következő "fasziszerzés" lehetőségén agyalnék.
Inkább egyedül legyek, tiszta lelkiismerettel és önbecsüléssel.
Miért egy másik embertől teszed magad mindig függővé?
Válással😁.
Én 41 vagyok, nincs férjem, meg úgy egyáltalán, pasim se. Teljesen jól vagyok, egyáltalán nem hiányzik, hogy legyen otthon egy hím, aki eljár félreb@szni. Most vagy velem van gond, vagy veled🤷🏼♀️
Arról nem a férjed tehet, hogy a megcsalás után nincs értelme az életednek. Arról sem ő tehet, hogy (szerinted) rajta kívül senkinek nem fogsz kelleni. Én a te helyedben a párkapcsolatosdi helyett inkább magamon dolgoznék, de nagyon sürgősen.
Feldolgozni úgy lehet, hogy a házasságodat lezárod, megállapítod ebben a dologban a saját felelősséged, levonod belőle a tanulságokat és továbblépsz.
Privátra: Nem mintha lenne közöd hozzá, de nem, képzeld, nem szexelek. Csak a ti agyatok terjed csak a dugásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!