Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem, el vagyok keseredve. Hogyan lehet ezt a leggyorsabban feldolgozni?
Úgy érzem nincs értelem tovább az életemnek. Nem lesz akinek kellek majd 42 évesen.
Hónapok óta éreztem, hogy valami nem stimmel , de most bukott le.
Akinek nincs, nem is volt párkapcsolata, és nem is szexel, az mi a bánatot keres ebben a kategóriában? Pontosan olyan vagy, mint az az ominózus gyerekutáló, aki mindennap válaszolgat a gyerekvállalás témakörben. Ha olyan boldog vagy szingliként, miért itt lógsz, miért keresed a megerősítést magadnak?
Kérdező, nagyon sajnálom ami veled történt, sajnos én is láttam ilyet nagyon közelről. Nemtudom van-e gyereketek, de ilyen esetben mindenképp a válást javaslom, a gyerek megszenvedi a kihűlt kapcsolatot.
Ilyenkor nagyon nehéz újra egyedül lenni (nem a ‘f.sz’ miatt, kedves válaszoló), hiszen régóta volt melletted társ. A helyedben eljárnék pszichológushoz, tudna segíteni a sebek gyógyulásában.
#12! Ki a tököm mondta neked, hogy nem is volt párkapcsolatom, vagy, hogy nem is lesz?🤷🏼♀️
#14! Kezdjük ott, hogy te kötöttél belém. Eleve nem neked írtam, hanem a kérdezőnek. Szóval a stílusról inkább te ne akarj előadást tartani. Ugyanennyire nem tartozik rád, az se, mit gondolok a férjekről.
Sehol nem voltam agresszív, savanyú meg pláne nem, pont arról volt szó, hogy teljesen jól ellehet a kérdező a hűtlen férje nélkül is. Igyál egy citromfű teát és megnyugszol. Szép napot😁
Engem is megcsaltak - úgy kezdtem, hogy szembesítés után kidobtam őt a fenébe (persez ment a tagadás), elköltöztem Bp túlvégére - nem akartam vele meg a nőjével összefutni pl meló után -, és éltem az életemet.
Fájt, mert azt hittem jól megvagyunk, nem adta jelét, hogy félre akarna nézni, szexuális életünk heti 3-4 de azt mondta, neki ennyi az igénye - most honnan kellett volna tudni, hogy a másik 4-et megszerzi máshol?
Mindegy, 10 éve történt, én azóta párkapcsolatban élek már, ő meg a közös barátok elmondása alapján csak random szexkapcsolatokkal - pedig hányszor mondta, így-úgy szeret, legyek én gyerekei anyja, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!