Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt a férjem, el vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem, el vagyok keseredve. Hogyan lehet ezt a leggyorsabban feldolgozni?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nincs értelem tovább az életemnek. Nem lesz akinek kellek majd 42 évesen.

Hónapok óta éreztem, hogy valami nem stimmel , de most bukott le.

2023. ápr. 2. 11:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Erre valahol minden nőnek számítania kell, mindig kell egy B tervnek lennie.
2023. ápr. 2. 17:54
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Akinek nincs, nem is volt párkapcsolata, és nem is szexel, az mi a bánatot keres ebben a kategóriában? Pontosan olyan vagy, mint az az ominózus gyerekutáló, aki mindennap válaszolgat a gyerekvállalás témakörben. Ha olyan boldog vagy szingliként, miért itt lógsz, miért keresed a megerősítést magadnak?

Kérdező, nagyon sajnálom ami veled történt, sajnos én is láttam ilyet nagyon közelről. Nemtudom van-e gyereketek, de ilyen esetben mindenképp a válást javaslom, a gyerek megszenvedi a kihűlt kapcsolatot.

Ilyenkor nagyon nehéz újra egyedül lenni (nem a ‘f.sz’ miatt, kedves válaszoló), hiszen régóta volt melletted társ. A helyedben eljárnék pszichológushoz, tudna segíteni a sebek gyógyulásában.

2023. ápr. 2. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:
36%

#12! Ki a tököm mondta neked, hogy nem is volt párkapcsolatom, vagy, hogy nem is lesz?🤷🏼‍♀️

2023. ápr. 2. 20:12
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
13: ilyen stílussal, meg hogy neked egy férj csak valaki aki eljár félreb..szni, eléggé úgy tűnik. Hogy lehet ennyire savanyúnak és agresszívnek lenni?
2023. ápr. 2. 20:52
 15/17 anonim ***** válasza:

#14! Kezdjük ott, hogy te kötöttél belém. Eleve nem neked írtam, hanem a kérdezőnek. Szóval a stílusról inkább te ne akarj előadást tartani. Ugyanennyire nem tartozik rád, az se, mit gondolok a férjekről.

Sehol nem voltam agresszív, savanyú meg pláne nem, pont arról volt szó, hogy teljesen jól ellehet a kérdező a hűtlen férje nélkül is. Igyál egy citromfű teát és megnyugszol. Szép napot😁

2023. ápr. 2. 21:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Tudd, hogy ez nem a te hibád, az ő döntése volt, hogy ilyen módon vet véget a házasságotoknak. Ezt máshogy nem lehet feldolgozni, nincs más teendőd, csak ha lezárod. Elválsz és újra építed az életed. Ha van gyerek akkor kicsit nehezebb hogy néha nézned kell a pofáját, ha nincs az meg szuper, amint kimondják a válást , a büdös életben többet nem kell látnod. Sok sok időt kell adni magadnak. Aztán ha rendbe jöttél, és úgy érzed, akkor elkezdhetsz újra ismerkedni. Hidd el fogsz találni normális férfit. Mert bár nem sokan de azért akadnak még akik nem a farkuk után szaladnak.
2023. ápr. 5. 08:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem is megcsaltak - úgy kezdtem, hogy szembesítés után kidobtam őt a fenébe (persez ment a tagadás), elköltöztem Bp túlvégére - nem akartam vele meg a nőjével összefutni pl meló után -, és éltem az életemet.

Fájt, mert azt hittem jól megvagyunk, nem adta jelét, hogy félre akarna nézni, szexuális életünk heti 3-4 de azt mondta, neki ennyi az igénye - most honnan kellett volna tudni, hogy a másik 4-et megszerzi máshol?

Mindegy, 10 éve történt, én azóta párkapcsolatban élek már, ő meg a közös barátok elmondása alapján csak random szexkapcsolatokkal - pedig hányszor mondta, így-úgy szeret, legyek én gyerekei anyja, stb.

2023. ápr. 11. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!