Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet a leggyorsabban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a leggyorsabban feldolgozni,hogy az exem a màsik lànyt vàlasztotta?

Figyelt kérdés

Mindig mondta,hogy mennyire szeret és úgy is làtszott a tettei alapjàn, szóval én tényleg elhittem neki. Mégis azt a lànyt vàlasztotta a végén akivel előttem összeakart jönni.

Értem én,hogy pótlék voltam, de miért jó az valakinek,hogy hónapokon keresztül hazudik, eléri,hogy beleszeressek, aztàn így eldob érte?

Annyira egy semminek érzem magam ezek utàn.

Én sosem tennék ilyet senkivel.

Nagyon nehezen viselem, mert még szeretem, bàr az eszemmel tudom nem kellene.

2022. nov. 21. 13:33
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudsz vele mit csinálni már.

Sok az ilyen gerinctelen mocsok nő/férfi.

Az idő dog csak segíteni semmi más.

2022. nov. 21. 13:40
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

"Annyira egy semminek érzem magam ezek utàn."

Te miért?

2022. nov. 21. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Örülj neki inkább, hogy megszabadultal tőle és ne sajnáld, hogy vége lett. Majd azt a másikat is elhagyja, ne aggodj. Az ilyenek így működnek. Neked viszont így minden esélyed megvan rá, hogy idővel találj egy olyat, akivel mindketten imádjatok egymást ♥️
2022. nov. 21. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Egyaltalan nem biztos, hogy nem szeretett.

Ezek szerint nem szeretett elegge sajnos, de attol meg szerethetett.

2022. nov. 21. 14:32
 5/10 A kérdező kommentje:

2

Hat nem is tudom.. mert elhagyott masert, aki biztos jobb nalam.

2022. nov. 21. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
Ez teljesen egyszerű, nem akart egyedül lenni. Nem akarta kiverni és fizetni sem akart érte.
2022. nov. 21. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

"Mindig mondta,hogy mennyire szeret és úgy is làtszott a tettei alapjàn, szóval én tényleg elhittem neki. Mégis azt a lànyt vàlasztotta a végén akivel előttem összeakart jönni."

Bele lehet gondolni, ha neked azt mondta szeret meg a tettei alapján is úgy érezted. És most ennek ellenére a másik lányt választotta. Láthatod milyen ember, mennyit ér a szava. Semmit. A másik lánnyal majd különb lesz azt hiszed? Jellemtelen alak. Ne érezd magad semminek.

2022. nov. 21. 18:46
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Úgy jött össze veled, hogy igazából a másikat szerette. Nyilván mondta neked azt, hogy szeret, mert lehet, hogy szeretett, de nem úgy és előtted a másikat akarta. Meg nyilván tudta, hogy ezt várod tőle. Igazából itt nem a te értékeddel van a probléma, hanem a csávó manipulációjával. Hidd el, lesz olyan, aki csak téged akar. Tudom, hogy most úgy érzed, hogy nem érsz semmit, de hidd el, pár év múlva már úgy fogsz erre visszagondolni, mint egy lecke és túl fogsz rajta lendülni. Hidd el, rengeteg férfi van a világon, biztos van, aki olyan embert keres, mint Te, csak meg kell találjátok egymást!
2022. nov. 22. 06:47
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

ha felfogod mi zajlik le a fejedben, miért érzed magad rosszul, miért érezted akkor jól magad, akkor rájössz hogy mennyire egy bábú vagy, a testedben lévő anyagok irányítanak, akárcsak egy kábítószerfüggő. Amikor jól érezted magad vele nem a csávó miatt volt jó, hanem a kémiai vegyületek amik termelődtek benned, amik most nincsenek ott, és ez miatt szenvedsz.

És ha erre rájössz, akkor beláthatod mennyire egy hülye dolog az egész, és azt is megmutatja neked hogy ez akármelyik emberrel pótolható aki képes ezeket az érzéseket kiváltani belőled.

Szóval hogyan juss túl rajta? Először is juss túl a korlátolt ösztönökön, és ne hagyd hogy a tested hülyét csináljon belőled.

Ez mind kegyetlenül hangzik tudom, de ez a valóság, ezen nekem is végig kellett menni, és rájöttem mekkora idióta voltam hogy egy olyan embert gyászoltam aki pusztán csak az anyagot szállította nekem, és most hogy nem ad többet itt fetrengek a földön mint egy kábszis csöves. Kész röhej voltam én is...

2022. nov. 22. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos lehet két nőt egyszerre szeretni. Elmagyarázni ezt annak ami nem élte át lehetetlen, mégis, az ember teljesen tönkre bír menni benne. Választani kell, hogy kit gyászoljak, ki legyen aki hiányzik. Jobb otthagyni mindkettőt, mert választani lehetetlen.
2022. nov. 28. 19:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!