Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon el vagyok keseredve már. Mit tanácsoltok?
Sose volt barátom pedig már évek óta szeretnék. Járok buliba, társaságba de nem találok senkit aki komolyan gondolná és nekem is tetszene. Valahogy sose klappolnak a dolgok. Vagy nem érdeklődik egy idő után vagy nem is keres csak a buliban vagyok érdekes vagy van barátnője és csak szórakozni akar.
És minden barátnőmnek volt már vagy ha nincs fél éven belül talál magának másikat. Én meg csak reménykedek hogy talán egyszer én következek de valahogy egyre kevésbé hiszek már benne.
Múltkor is a buliban ismerkedtem egy fiúval de nem írt utána. Barátnőm táncolt egy fiúval neki írt a fiú és már randiztak is.
22/l
Figyi, 22 évesen még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy ennyire el legyél keseredve.
Majd ha mondjuk 27 leszel, akkor már aggódhatsz egy kicsit, de addig van 5 éved. 5 év = 260 hét, vagyis van 260 hétvégéd addig. Ha mondjuk minden hétvégén elmész ismerkedni valamelyik barátnőddel bárhova, akkor a 260 hétvégéből tutira összejön egy olyan ismerkedés, amiből párkapcsolat lesz.
Szóval ne legyél depis, hanem folyamatosan próbálkozz.
Nehogy elhiggyétek már neki!
Május: [link]
December: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Kétszer is elkezdtünk beszélgetni, és eltűnt. Képcserébe beleegyezett, én küldtem magamról, ő nem. Csak ő tehet róla, hogy nincs senkije, nem a pasik! Szióka mióka helóka....
Legalább vállalja a nevét nőként (?)
Azért ez is ritka mint a fehér holló, nem is láttam mostanság nicknévvel író csajt az oldalon
5ös hozzászóló:
Azt írta a leányzó, hogy olyat nem talál akivel minden klappol, magyarán küldtél képet, fogalmam sincs,hogy nézel ki ,de lehet abszolút nem vagy az esetem, vagy nem tud úgy rád nézni. Szerintem 22 évesen nem szeretne megalkuvást, hogy bár egyáltalán nem jön be,de jobb híján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!