Elvagyok keseredve, mit tanácsoltok?
Amig igy állsz hozzá a dolgokhoz, addig nem is lesz senkid....
Neked kell változni, mert ezt a fajta hozzáállást senki nem dijazza, nagyon nehezen tolerálják a lányok.....
Utolsó vagyok, az összes előzővel egyetértek, még annyi az enyémhez, hogy komplett idióta is vagy! Nekem például pont a nem szokványos orrok tetszenek egy férfin például, de ezzel ki is zártad magad, hogy "érdekesebb" legyél a többinél! Ekkora ökröt, komolyan!
Meg aki tényleg úgy gondolkozik mint te, hogy a színészek és ismertebb emberek többek azért, mert... és itt jön a felsorolás, akkor te egy full értéktelen kis senki vagy. Sajnálom, hogy nem vagy értékes ember, teljesen másképp látod a dolgokat. Csak a külsőség számít úgy veszem észre. Hisz azért is műttetted meg idióta módon az orrodat, ráadásul ffi létedre :D
Azért hoztam fel a színész szakmát, mert ott lehet látni azt, amiről írtam.
Ha viszont igazad lenne, akkor nem lenne annyi gazdag drogos és depressziós.
De mindegy mit írunk, te annyira el vagy foglalva az orroddal, hogy nem tudsz miatta élni, se gondolkodni.
Edmond Rostand: Cyrano de Bergerac -olvasd el.
Van olyan értelmes, kedves lány, aki a szellemi-lelki benső tartalmaidért szeretni fog, és ezért szépnek lát.
Ne törődj a csúfolkodókkal, az igazából az ő bajuk.
Van egy svéd gyerekvers, ami röviden és tömören megfogalmazza, amit fent írtam:
Siv Widerberger: Szerelem
Sten-Malténak nagy, vörös és elálló
füle van.
Nekem tetszik
a nagy, vörös és elálló
fül.
De, megértelek... ja, nem, mégsem, nem csoda, hogy nincs senkid, ilyen rinyagép tudod kinek kéne.
Engem is csúfoltak, 20x éves koromig, hogy ronda vagyok - tényleg nem voltam túl szép lány, nagy fogak, "betört" orr (örökletes), magas, vékony, langaléta, semmi mellel.
Kb. 16 éves koromig érdekelt, aztán szartam rájuk, mondják csak.
Most, 28 vagyok, egy boldog kapcsolatban. A párom pont azt imádja bennem, amiért mindenki gúnyolt anno, de ha folyton csak hisztizek, akkor elhiheted, hogy sohasem ismerkedünk meg.
Szóval kapd össze magad, felnőtt férfi vagy, nem hisztis kisfiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!