Elvagyok keseredve, mit tanácsoltok?
A párom pedig alacsony.
33 éves, és 166 centi, na és? Mindig volt barátnője, mert nem azon siránkozott, hogy a többiek mennyivel magasabbak, hanem az előnyös tulajdonságait tette előtérbe.
Humoros, vidám, határozott, és nagyon okos. Ha a magassgáná kesereg, senkit sem szerez, de ő a szövegével meg a figyelmességével simán ledumál bárkit. :)
Ha látnád a barátomat.
Nagy feje van, nagy orra van, sokszor viccel vele, hogy úgy néz ki mint egy török basa nagy fejével, orrával.
A fogai is kicsit kiállnak. De én mindezek ellenére szerelmes vagyok belé. Imádom a humorát, hogy annyira okos. Jól érzem magam vele, és ami a lényeg: biztonságban érzem magam mellette.
Eleinte a barátnőim sem értették, hogy miért őt választottam, amikor olyan helyes lány vagyok, aki bárkit megkaphat. Azért mert ő vonzott. ennyi.
Szóval nem a nagy orr a gond, hanem a hozzáállásod.
ne az orrommal foglalkozzatok,ti annyira arogánsak vagytok ,hogy kimeritek jelenteni hogy mindenki téved a környezetemben anélkul hogy ti valaha is láttatok volna ,aztmondjátok feleslegesen mutettem meg ,hogy beképzelem
anélkul hogy valaha is láttatok volna,nemhiszem el hogy ilyen emberek vannak itt
"Ne az orrommal foglalkozzatok"
Jó vicc! :)
PONT te vagy aki a saját orrával ennyit foglalkozik! :) Emiatt vagy olyan, amilyen, mert belül..... majdnem azt mondtam, hogy férges vagy, de inkább hagyjuk.
"ti annyira arrogánsak vagytok"
- Valóban?
Egy jó pszichológus talán ki tudná oldani a komplexusaid- lehet, hogy a gyakori nem lesz erre elég.
Én nő vagyok és nagy orrom van, de sosem sajnáltattam magam miatta. Iskolában lezsidóztak, pedig senki sem zsidó a családomban. Ma már férjnél vagyok és vannak igaz barátaim, akik lesz.rják, hogy mekkora az orrom. Szóval neked sem ez a legnagyobb problémád.
Ne siránkozz, mert az a legrosszabb amit tehetsz. Hidd el ha megpróbálsz pozitívan állni magadhoz, vagy legalébb nem ennyire negativan, akkor sokkal több esélyed lenne. Senki sem szereti az olyan rinyagépeket, akik csak magukat sajnáltatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!