Megint egy sikertelen hónap, és nagyon el vagyok keseredve, mit tanácsoltok mi segíthet még?
Szervezz egy hétvégét a ciklusod közepén egy wellness szállóba. Vidd el a párodat, és ezen a hétvégén csak az legyen a lényeg, hogy ti ketten együtt legyetek, élvezzétek egymás társaságát, és ne a gyerekcsinálás legyen az elsődleges.
Azért javasoltam a középidőt, mert így nem azon agyalsz majd, hogy nem akkor mentek, amikor elkaphatnátok a peteérést, így benne van a pakliban az is, hogy jó időben lesztek együtt, meg az is, hogy nem görcsölsz. Legyen a párod ezen a hétvégén a középpont, ne a baba!
Ha kicsit elengeded magad, lehet egyből össze is jön.
Kitartás, ne add fel, de ne is ez legyen az egyetlen célod! Én drukkolok!
Szia !
Ne keseredj el, sikerülni fog.Nekem ez az utolsó gyógyszeres hónapom, ha most sem sikerül, tartok egy kis pihit, hátha nem is kell hozzá semmi,csak egy kis elengedés.Drukkolok mindenkinek !!!!!
Két éve próbálkozunk. Ebből, az első félévben minden nap együtt voltunk, akkor jőttünk őssze, tehát az nem számít próbálkozásnak. Páromnál nincs gond, májusban voltunk vizsgálaton. 26 millió, 65 % életképes.
Elvileg nálam sincs, csak az átjárhatósági nem volt még. Nekem van már gyerekem, csak nagy már.
Az átjárhatóságitól nagyon félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!