Megint egy sikertelen hónap, és nagyon el vagyok keseredve, mit tanácsoltok mi segíthet még?
Figyelt kérdés
3 havi closti-duphaston után vagyok.2010. okt. 4. 09:02
11/13 anonim válasza:
Szia !
Tényleg ne félj az átjárhatóságitól, ki lehet bírni.Ezen ne múljon a dolog.Nekem is csináltak májusban, az egyik oldalam átjárható, de a doki azt mondta, ettől még lehetek spontán terhes.Mi február óta próbálkozunk, a páromnak van két kisfia, akiket mi nevelünk, mert anyuka lelépett.Szoval szeretnénk egy hugit.
12/13 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm a bíztatást. Asszem inkább minél előbb túl esek rajta ha lehet. Mensi után csinálják? A ciklus melyik részében?
2010. okt. 5. 08:06
13/13 anonim válasza:
Szia nekem csinálták meg most a vizsgálatot.Amikor megjön a mensid akkor kérj időpontot mert még peteérés előtt meg kell csinálni kb. a 8-10. napon.Akkor nagyobb az esély és a méhszáj is nyitva van így kicsit könnyebb.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!