Elvagyok keseredve, mit tanácsoltok?
Te magyarul sem tudsz valami jól; nemcsak a szlovákkal van itt gond.
Valószínűleg nem az orrod a probléma, hanem hogy buta vagy.
Nem a külső a lényeg, hanem a kisugárzás. Ideje dolgoznod MAGADON, és nem (csak) fizikailag!
Egyébként mi bajod a szlovák lányokkal? Legalább megtanulnád a nyelvet rendesen :)
25/N
Egy nagyon leséül ember, de az agya 2.Einstein!
tudásáért híres és szeretik.
Nem a tolószékéért, vagy a helyette beszélő computeréért.
Az agyáért, mert egy zseni!
Ez az orr mizériád, egy butaság.
"van két tesvérem akikkel nagyon beszélni sem tudok,szánalmasnak tartanak"
Nyilván nem az orrod miatt tartanak szánalmasnak :)
Az én férjemnek is hülye orra van, neki meg pont, hogy iszonyatosan vékony és rövid. Szoktam is húzni vele, hogy ha a gyerekeink ezt öröklik, akkor nagyon nem járnak jól... :D
Őt pl. nem zavarja és sosem zavarta. Ismerkedésünkkor annyira bele voltam esve a személyiségébe, hogy szó szerint csak később tűnt fel, hogy rettenet az arcberendezése, de ez meg már nem tántorított el :)
Talán a belső értékeiden próbálj meg csiszolni egy kicsit, meg küzdd le magadban ezt a gyerekes önsajnáltatást, mert az bizony taszítja a nőket, és teljesen jogosan.
23: Azért ennyire nem kell relativizálni a dolgot; mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Persze vannak sérült, szerencsétlen emberek a világon, de pusztán ettől a ténytől neki még nem lesz jobb.
Nyilván fejben kell változni, ehhez viszont az kell, hogy elfogadja magát, ami azt is jelenti egyben, hogy túltegye magát azon az állandó megaláztatáson, ami az orra miatt éri. Az emberek jó része ugyanis (főleg a fiatalabbak) nem tapintatosak, akár szembe is röhögik az utcán, csak azért, mert más mint ők. Azért lássuk be, ezt a szitut nem könnyű kezelni pszichésen.
"Azért lássuk be, ezt a szitut nem könnyű kezelni pszichésen."
Egyáltalán nem értek egyet. Aki pszichésen toppon van, azt pont nem viseli meg és magasról tesz rá hogyan is "ócsárolják". És keres olyanokat, akik meg nem. Mert mindig vannak olyanok is :)
Csak meg kell találni őket, és nem a rosszakra felfigyelni, és azok megjegyzésein nyavalyogni!
Egy egészséges pszichéjű ember magasról tesz rá. Ez az igazság.
A külsőségről meg pont annyit, hogy: mindig és mindenkor lesz olyan, hogy valakinek PONT nem fog megfelelni egy illető. Még a legszuperebb nem. Ugyanis PONT nem lehet tetszeni a Föld lakosainak, és összes emberének!
Ami az egyiknek csúf, az a másiknak tökély!
Ilyen alapon mindenki mehetne szabatni és akasztani magát, mert biztos lesz olyan, akinek az illető nem fog bejönni!
Tehát: magában tegyen rendet, a külsőség, meg kondi, abszolút nem érdekes.
Ez is csak külsőség, és MINDENKINEK lehet párja, és szép élete, boldogsága!
AKÁRHOGY is néz ki!
Ez az összes pl. kondi is csak a megfelelési kényszeresek, a birkák között működik jól, és pontosan erre építenek ezen iparágak is. Magyarul a butákra, és korlátoltakra, és a birkaszellemre.
EGy egyedi gondolkodású ember, aki kívülről látja a helyzeteket és van értékrendje, pont nem fog bókolni és nem fogja az ilyesmit "dicsőíteni", sem alávetni magát ilyen dolgoknak, csak azért, hogy megfeleljen másoknak!
Én azt mondom, hogy az ember magának akarjon megfelelni. Divatok és trendek jönnek-mennek, ami ma divat volt (kacsapofa, stb.), holnap dobhatja a szemétbe.
Ezeket úgy hívom csak "alakíthatóak". Oda hajlanak, amit a többség mond, bármi legyen is az. Őrültség!
köszönöm az ujabb válaszokat,ment a zöld :) igen ,vannak kicsi,normál
és nagy orrok, de én az extrém nagy orr kategóriában voltam /ilyet ti sem láttok mindennap/,most meg már a nagy orr kategóriában,
semmi bajom a szlovák lányokkal ,de képzeljétek el ha egy idegen nyelven kéne nektek udvarolni valakinek, nem egyszeru
ismerem Hawkingot,amint mondtam szabadidömben fizikát szoktam olvasni, példákat számolni,
kondizom is minden izomcsoportra otthon , készitettem étrendet is hozzá
pszichiáterhez is jártam több mint egy évet,szociális fóbiám volt/ez félelem emberek közé menni/,kellett is szednem a tablettákat mindennap, de ebbol hála istennek sikerult kilábalnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!