Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Ti is el vagytok keseredve mikor a férjetek nem eszi meg a főztötöket?
Figyelt kérdés
2024. márc. 9. 11:37
1/31 anonim válasza:
Ha nem enné meg akkor főzhetne magának.
2/31 anonim válasza:
Nem.Nekem csak a pénz fáj, ami ezáltal kárba veszett.Nem is főznék neki semmit többet.
3/31 anonim válasza:
Halálosan hidegen hagy, akkor főz magának. Én eleve nem jövök össze olyannal, akire főzni kell, nyilván mind a ketten főzünk és meg szoktuk beszélni, hogy ki mit enne, szóval nincs olyan, hogy valaki random kitalál valamit amit a másik utál, de csak akkor derül ki, mi a kaja, mikor kész van. Egyszer volt talán, hogy “kicsit” sós lett a kaja, bár nem emlékszem, melyikünk főzte, de megettük. Olyan nem volt szerencsére, hogy valami ehetetlenül szarul sikerüljön.
4/31 anonim válasza:
Csak néha nem eszi meg, vagy rendszeresen?
5/31 anonim válasza:
Miért lennék? Több jut nekem, ő pedig kedve szerint főz magának.
6/31 anonim válasza:
Mindketten főzünk, de nagyon eltérő stílusban, sok közös kedvencünk van. Azonban megtanultuk, hogy mi az amit a másikunk egyáltalán nem eszik meg, azt csak magunknak készítjük el és kész.
7/31 anonim válasza:
#2, még szerencse hogy soha senkid nem volt. De így nem is lesz!
8/31 anonim válasza:
2es válaszolónak üzenem, hogy van egy olyan nagyon fasza kis dolog hogy hűtő.
10/31 anonim válasza:
Volt férjemnek egyetlen egyszer főztem, meg sem kóstolta, csak lefújjogta😐 Az volt az első és az utolsó alkalom, hogy otthon főtt étel volt általam. Én étteremben ettem, ő meg főzött magának🤣🤣🤣🤣
Ha a mostani férjem nem enné meg amit főzök, akkor én biztos hogy nem erőlködnék, meg keseregnék emiatt. Ha éhes, megoldja🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!