Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Ti is el vagytok keseredve mikor a férjetek nem eszi meg a főztötöket?
Figyelt kérdés
2024. márc. 9. 11:37
11/31 A kérdező kommentje:
Elég gyakran nem eszi meg, én ezt már nem bírom sokáig!😭
2024. márc. 9. 12:56
12/31 anonim válasza:
Mondjuk nálunk 95% a férjem főz mert ő szeret jobban főzni de HA nem enné meg akkor megy a fagyasztóba és több jut nekem, ő meg eszik amit akar!
Ebből nem csinálnék patáliát😂
14/31 anonim válasza:
Miért vagy elkeseredve? A személyes szakácsa vagy és ki fog rúgni?
16/31 anonim válasza:
#7 Hol fáj, babuka? Beletapostam a kis törékeny férfi egódba?Azt hiszed, hogy a nőket meghatja mit vergődtök?Ne röhögtesd ki magad.
17/31 anonim válasza:
11.Miért foglalkozol vele? Éhen halni nem fog, főzzön magának, ha nem tetszik.
De az ilyen általában inkább hatalmi játszma, mert tetszik neki, ahogy körbe ugrálod.
Csak saját magaddal cseszel ki.
Ha meg nyekereg, hogy nem akarsz a kedvében járni, fülhallgató a fülbe, aztán csak szenvedjen.
18/31 anonim válasza:
Igen, bunkóság nem megenni.Mégha nem is éhes meglehet kóstolni,dicsérni.
19/31 anonim válasza:
Nem, én akkor keseredek el, ha az én részemet is sajnos megeszi, és ehetek hideget. Mondjuk akkor is ha semmit nem eszik belőle, mert éhesen elég furcsa, de olyan nem szokott lenni, inkább megeszi az enyémet is.
20/31 anonim válasza:
Nem, nem ilyen "asszonyka" típus vagyok, akinek ez az élete. Plusz nem szoktam annyit sütni-főzni, utálom. Beteszem a csirkét a slow cookerbe, ez mindenkinél ugyanolyan ízű lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!