Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtársaim. Csak nekem tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim. Csak nekem tetszenek a komor, tekintélyt parancsoló férfiak?

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek az ilyen férfiakról? Volt valakinek ilyen tulajdonságú barátja? A válaszokat előre is köszönöm.

20L

2021. febr. 1. 11:36
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
70%
Habár férfiként írok kommentet, de valamiért nekem meg nagyon bejön ennek a női változata.. A goromba tekintet, flegma arc.. Nem kedves és aranyos, hanem komor.. :D nagyon, nagyon..
2021. febr. 1. 11:38
 2/30 anonim ***** válasza:
91%
szexualisan tud izgato lenni, nyilvan ha melle jol is nez ki a pasi. de amugy komolyan nem kene, nem az en tipusom, en a humoros, kozvetlen, kedves ferfiakat birom.
2021. febr. 1. 12:08
 3/30 anonim ***** válasza:
56%
Régebben nekem is bejöttek az ilyen érzelmileg megközelíthetetlen, titokzatos férfiak, de jobb esetben néhány pofáraesés után úgy 22-23 éves korodra kinövöd a “rosszfiú fétist”, mert szerintem arról beszélsz. Kb minden lány átesik ezen, aztán az okosabbaknak megjön az esze és elkezdik értékelni a törődő, humoros pasikat, ha nem szeretnének később olyan férjet, akivel csak a viták vannak, mert érzelmi analfabéta és mondjuk le is lép a gyerekek mellől.
2021. febr. 1. 12:11
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban szeretem a humoros, bohóka férfiakat. Akivel/akin tudunk együtt nevetni.
2021. febr. 1. 12:12
 5/30 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nem jön be. Jobban csípem a csupaszív embereket, akik nem érzik cikinek a romantikát, jókat lehet nevetni a poénjaikon és akikkel lehet együtt csomó spontán hülyeséget csinálni. A hideg ráz már az ilyen Christian Grey másolatoktól, nekem ez a típus az a kategória, akit a második randi után letiltanék.

25N

2021. febr. 1. 12:13
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Fentebb van egy film noiros stylusu alfa úriembert. Ő lesz a te embered! 😃
2021. febr. 1. 12:29
 7/30 anonim ***** válasza:
88%
Nálam épp fordítva. Engem mindig is az ilyen tipikus nagyon aranyos, mosolygós, melegszívű, kicsit bohókás fiúk vonzottak. :D 22L
2021. febr. 1. 12:30
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszenek, csak kevesen vannak :/

21/l

2021. febr. 1. 12:31
 9/30 anonim ***** válasza:
89%
1 ugyanígy érzek, imádom a jégkirálynő típusú lányokat. :D
2021. febr. 1. 12:34
 10/30 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem sokan félreértik a kérdést. A tekintélyesség és a komolyság nem egyenlő azzal, hogy valaki érzelmileg megközelíthetetlen/érzelmi analfabéta. A "rosszfiúsághoz" sincs semmi köze, ez nem negatív tulajdonság, hanem egy bizonyos személyiség típus.

Nekem tetszik az ilyen. Sokkal inkább, mint hogy egy mindent elviccelő, infantilis, hippi beütésű hülyegyerek legyen.

Azért inkább azt mondom, hogy ezt is mértékkel. Tehát ha kell, akkor tudjon kicsit lazítani, könnyeden beszélni, a humornak is van helye és kell is az életbe. Alapvetően viszont sok élethelyzetben vonzónak és előnyösnek találom a komolyabb viselkedést.

2021. febr. 1. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!