Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek mennyire fontos, hogy a párotok "tekintélyt parancsoló" (fizikum, hang, kisugárzás, stb. ) legyen?
Azt nem szeretném, ha el akarna nyomni, de ez inkább akarás kérdése, nem "képességé". Legyen legalább olyan karakán, mint én, ezt elvárom. Nekem is van egy olyan megjelenésem, hogy észrevettem, hogy tudok magamnak tekintélyt parancsolni, főleg kosztümben, van olyan erős a hangom és a szavam is, hogy ha megszólalok, elhallgassanak az emberek és rám figyeljenek, főleg, ha ezt komoly hangnemben teszem és aki ismer, annak a viselkedésem sem ilyen "cukimuki kislányos", hanem tudja, hogy ha én valamiről elkezdek komolyan beszélni, annak van értelme és ideális vitapartner is tudok lenni, aki szeret észérveket ütköztetni.
Ennek fényében nekem nem jön be egy olyan férfi, akit -ha komoly akar lenni- nem lehet komolyan venni, vagy simán el tud morzsolni egy nő is. Persze, a mindennapi életben én is laza vagyok meg sokat poénkodok, de ha olyan a téma vagy a helyzet, lehet rám számítani.
Attól függ, kivel szemben, és pontosan mit értesz ez alatt a kifejezés alatt.
Szeretném, ha a párom határozott, magabiztos, önálló ember lenne, aki tudja, mit akar, és nem kell állandóan fogni a kezét meg vezetgetni. Én is ilyen vagyok nőként. De nem akarnék olyan kapcsolatot, ahol bármelyikünk elnyomja, irányítja a másikat.
Minden nőnek valamilyen szinten fontos ez.
Az már más kérdés, hogy kinek mit jelent ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!