Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mik azok a "férfi energiák"?
Sok nő mondja, hogy amikor egy férfi közelében van, ezekre figyel, ezeket akarja érezni - és ezek meglététől vagy hiányától teszi függővé, hogy a pasinak lehet-e nála esélye, kialakulhat-e köztük valami vagy sem. Ez igazából a kisugárzás akar lenni, csak más szavakkal?
Mit gondoltok erről? Tényleg ennyire fontosak, ill. perdöntőek a férfiból jövő energiák?
Kérdező, pontosan arról van szó, amit leírtál. Nevezhetjük kisugárzásnak is.
Még soha nem tudtam magamnak megfogalmazni.
Valami olyasmire jutottam, hogy ugye mindenki különböző rezgéseket bocsát ki magából. És ezek a rezgések teljesen mások a nőknél és a férfiaknál. Valahogy erőteljesebb rezgésetek van, mint a nőknek. És ez engem feltölt.
Nem kell feltétlenül semmi szexuálisra gondolni, de ha mondjuk belép a lakásomba egy férfi, hogy leolvassa a radiátorokat, vagy akármilyen apró munkát elvégezzen, már attól érzem hogy olyan jó férfi-energiák lepték el a lakást, és ettől jól érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!