Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg nem szererik az izmos fiúkat? Mi az a szint, ami belefér?
Figyelt kérdés
Nekem egyszer azt mondta egy lany,hogy túl izmos vagyok neki.Pedig nem vagyok izmos és esztétikus se2018. jan. 11. 18:47
1/16 anonim válasza:
Lehet vak volt.
Amúgy a nagyon izmosok nekem nem jönnek be. Inkább átlagos vagy szálkás alkat tetszik.
2/16 anonim válasza:
A lányok lehet,hogy "nem "-a nők igen.
3/16 anonim válasza:
#2 Ne mondd már meg, hogy kinek mi tetsszen.
4/16 anonim válasza:
2 tehát csak az felnőtt és érett nő, aki az izmos férfiakat szereti? :D
Mert nekem vékonyként elég sok lánnyal volt akkor dolgom, volt köztük 40 éves is :D
5/16 anonim válasza:
En sem szeretem oket, es felnott no vagyok. Inkabb egy szalkas, vekony ferfi.
6/16 A kérdező kommentje:
De a szálkás vékony gyengébb sokkal.
2018. jan. 11. 19:20
7/16 anonim válasza:
Ha mérsékelten izmos és mellette intelligens, erkölcsös is, az lenne az álompasi .) álompasi mert ilyen nem létezik.
8/16 AchromaticSmarties válasza:
# 6: És ha gyengébb, akkor nem mehet el kőművesnek.. milyen nagy kár.
9/16 anonim válasza:
A szalkas vekony srac is fel tudja emelni a kanapet, ha arrebb kell vinni, masra nem igazan kell ero manapsag, vagy feletek gyakori, hogy verekedned kell, vagy mi?
10/16 anonim válasza:
40 éves nő vagyok.Nem jönnek be az izmos pasik, soha nem is ismerkedtem olyan férfiakkal.
Nekem vicces ahogy feszül rajtuk a póló, nem szexi.
Engem biztos nem hengerelne le senki a bicepszével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!