Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan flörtöljek "szolidan"? Nem szeretném elijeszteni a férfit és nem szeretnék rámenős sem lenni. Mi az ami belefér, és mi az amu inkább már taszító?
Erre bármit lehet mondani/írni, de konkrét esetre vonatkozóan csak Te tudod a választ megadni magadnak.
Attól függ,hogy milyen a pasi, és milyen vagy Te.És itt természetesen nem a külsőre gondolok.
Hiába írnak itt tippeket, ki tudja,hogy Te azt a lépést meg tudod-e tenni, vagy épp" hülyén sül el az egész.
A pasik közül is van aki a rámenősebb nőket kedveli és van, akinek még véletlenül sem jön be ha a nő tesz Felé lépést.
Vezesd rá a dolgokra. pédául mozi téma, vagy kirándulás vagy kedvenc étterem vagy beülős hely ahol szeretsz lenni néha. ezek randi alapok lehetnek...
A telefonról is lehet témázni és akkor a telefonszám is felvetődik.
Milyen stádiumban van a kapcsolat? :)
17:08 "Ne más férvial összesimulva táncolj"
Olyankor már nyomulásnak érzed a csajt bátyja? :D
Attól függ, mennyire ismeritek egymást, és hogy Te mennyire vagy az ideálja, mert ugye az már nyilvánvaló, hogy részedről működik a dolog!
Nemrég egy eset kapcsán egyik kolléganőm annyit mondott nekem: "max. hozzádsimulok!" - Nem tudom, erről kinek mi a véleménye, de nekem nagyon erős célzásnak tűnt, hogy bejövök Neki, viszont egyáltalán nem zavart, inkább kifejezetten jól esett, mivel nemcsak ismerem, de szingli a hölgy, és nagyon tetszik nekem!
Szóval jó ismeretség és szimpátia kölcsönössége, embere válogatja, hogy meddig tudsz elmenni, hol a határ a flörtölésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!