Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, a rámenős vagy a "lassú víz partot mos" típusú közeledést, udvarlást részesítitek-e előnyben?
A macsós, "rád rúgom az ajtót"-típus a nyerő, vagy az a pasi, aki szépen-fokozatosan építkezik és hagy időt, hogy az érzelmek kibontakozzanak. Esetleg valahol a kettő között lenne az optimális módszer?
Hölgyek, hogyan udvaroljon nektek egy férfi?
nálam a fokozatosság elve érvényesült, mikor páromat megismertem
4 éve együtt vagyunk
Szeretem ki ismerni az érdekelt férfit.
Ha őszinte és az tetszetős az már udvarlás,mert megtisztelt azzal,hogy komolyan vesz.
az én észrevételeim szerint ez úgy szokott működni,hogy ha az előző palija lassú víz volt,akkor a következő lassú vizet pár mondat után lekoptatja és csakis egy vehemensebb jöhet szóba és fordítva.
ha vagány rosszfiú volt az előző,akkor csak lassú víz jöhet.
és van a kombinált,aki szakított a rámenőssel,összejön a lassú vízzel és amikor már visszanyerte az önbecsülését,akkor dobja a lassú vizet és jöhet megint egy vagány rosszfiú.
amúgy meg nézd meg a don juan de marco című filmet.
kb ezzel kezdi,hogy a jó csábító elsődlegesen jó emberismerő és az adott vadhoz alakítja az elejtés módját a taktikát.
ebből kifolyólag elég gyorsan le kell vágnod,hogy tettekre van itt szükség,vagy fokozatos építkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!