Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi az a szint külsőleg, ami alatt már nem létesítenétek párkapcsolatot egy nővel?
Nincs olyan hogy határeset.
Nálam ami kizáró ok külsőleg az a túlsúly.
Nekem is a túlsúly, esetleg a nagyon baltával faragott arc.
de 10ből 8 nő nekem bejön.
Ez nem így működik.
A vonzalom nem egy kerítés, hogy 160 centin még átugrom, a 161-en már felakadok.
Az, hogy egy nő vonzó e rengeteg összetevőből (aka összkép) áll össze, így aztán nem tudok linkelni egy nőt, aki éppen határeset, mert lehet, hogy egy egészen hasonló nő meg hűha lesz, mert pont az összkép másként áll össze az apróságokból.
Általában:
* aránytalan kövér testalkat (a szexisen molett bejön)
* masszív narancs/ragyásbőr
* igénytelen fogsor (szájszag, "kicsorbult" fogak, amelyek "szétkarcolják" az ajkamat csók közben, sárga fogak)
* baltával faragott arc (zsidó orr, trollface-szerű férfias állkapocs, csík ajkak stb.)
* És a legfontosabb: nincs benne érzéki nőies finom kisugárzás (Kate Moss kaliberű szürke modellekre jellemző bamba/üres tekintet)
Képpel igazából nehezen tudnám illusztrálni, mert még fb-on is sokat kellene utána keresgélni (esetleg ha privátban rám írsz, lakóhellyel és életkorral), nemhogy google-n, de megpróbálkozom vele:
Szóval ez a csaj már bejönne, ha kicsit finomabb lenne az állkapcsa és az orra: [link]
Minden más téren egyébként teljesen rendben van, de pont a fentiek miatt nincs annyira "finom/érzéki" kisugárzása ami nekem már bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!