Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek egy kis pocak komolyan "tekintélyt parancsoló"?
Figyelt kérdés
Bátyám és én sokat rivalizálunk 2 év van közöttünk, ő vékonyabb nálam, a kezei és a lábai is vékonyak, de van egy nem túl nagy, de azért jól látható pocakja. Nekem meg lapos hasam van és ő azt mondja, hogy a pocakja tekintélyt parancsoló és a nőknek is ez jön be. Lányok, most komolyan ez jön be? Én simán lenyomom szkanderban a bátyám, de ő azért tekintélyesebb, mert pocakosodik?2018. jan. 7. 12:37
1/16 anonim válasza:
Ugyan már! Hol él a bátyád? A pocaknak semmi köze a tekintélyhez.
2/16 anonim válasza:
Bolond vagy! Pocakos hapsi a kutyának sem kell!
3/16 anonim válasza:
a kis pocak es a sorhas nem ugyan az. A kis pocak par nonel tud annyira sexi lenni mint az izmosabb has.
4/16 A kérdező kommentje:
#3 de miért?
2018. jan. 7. 12:42
5/16 anonim válasza:
Aha annyira tekintelyt parancsolo a vekony kar/ lab a zsiros hassal :D Az egyik haverom ketrecharcos versenyzo (angol) majdnem 2 meter magas de szikar izmos szaz valahany kilo. Na az tekintelyt parancsolo fizikum. Amit te irtal vicc kategoria.
6/16 anonim válasza:
A "tekintélyt parancsoló pocak"-ot könyvekben olvastam. Ez nem szó szerint tekintélyt parancsol. Irodalmi nyelven így van, hogy qrva dagadt.
Ha valakit úgy írnak le, hogy tekintélyes szakálla van, az nem kis borostát jelent, hanem jó hosszú, dús szakállat.
7/16 anonim válasza:
Na ez a tekintélyt parancsoló, nem egy b*zi ketrecharcos
8/16 A kérdező kommentje:
Ezért mondom, nem csoda, hogy 22 évesen még szűz.
2018. jan. 7. 13:01
9/16 anonim válasza:
Fúj, hogy tekintélyt parancsoló egy zsírréteg a hason?
Tedd már helyre agyban a testvéredet, mert gáz.
Régen max a királyoknál, gazdagoknál volt tekintélyt parancsoló a nagy zsíros has, mert a tehetőségre utalt.
De manapság? Inkább a lusta egészségtelen életmódra utal.
10/16 anonim válasza:
A kis pocak cuki, de semmiképp sem tekintélyt parancsoló.
A sörhas pedig taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!