Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtársaim. Csak nekem tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim. Csak nekem tetszenek a komor, tekintélyt parancsoló férfiak?

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek az ilyen férfiakról? Volt valakinek ilyen tulajdonságú barátja? A válaszokat előre is köszönöm.

20L

2021. febr. 1. 11:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
63%
Párom is ilyesmi. Nem az a vigyorgós fajta, mondjuk én sem vagyok az. Ettől függetlenül sokkal mélyebb érzésű, komolyabb, mint sok más, közvetlenebbnek tűnő, bohókásabb férfi.
2021. febr. 3. 14:38
 12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Kedves 5. válaszoló, a Christian Grey féléktől engem is kiráz a hideg. A komor és tekintélyt parancsoló alatt nem azt értem, hogy olyan legyen mint az általad említett könyv szereplője. Fontos persze az is, hogy kedves, romantikus legyen, nálam még az is, hogy szeresse a művészetet illetve alázatos legyen. Azt se bánom, ha egy kicsit cinikus az illető, mármint azokkal szemben akik azt hiszik,hogy ők az istenek holott nem. Számomra az ilyen tulajdonságú férfiak titokzatosak, ezért találom őket vonzónak. :)
2021. febr. 4. 10:22
 13/30 anonim ***** válasza:
2021. márc. 4. 08:29
 14/30 anonim ***** válasza:
74%

Nekem csak az ágyban.

40/N

2021. márc. 10. 22:51
 15/30 anonim ***** válasza:
Kérdező te most a you című sorozatban lévő joe nevű főszereplő féle férfira gondolhattál .
2021. márc. 11. 13:42
 16/30 anonim ***** válasza:
85%

Nekem a leírás szerint pl tapasztalt cégvezetők ugranak be

Akik általában nagyon gyorsan döntésképesek, határozottak, nem birják az idiotizmust meg hülyegyerek/szőke nő "szindromát", komolyak, felelősségteljesek stb

Engem is mérhetetlenül vonzanak, a füves röhögős, alfahimes rosszfiuk, meg egyéb bohém srácok elbújhatnak ilyenek mögött az biztos.

2021. márc. 11. 16:19
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Én a morcos vénembereket imádom de ők is engem :D Természetesen emberileg és nem párkapcsolatilag. Én vagyok a huncut és kedves, aki eléri azt a halvány félmosolyt, ők meg tovább tudnak morcoskodni.

Természetesen párkapcsolatban együtt élésre nem ilyet választanék hanem egy olyat, aki ő maga is fel tud engem tölteni energiákkal kedvességgel, humorral, a mosolyával, odaadással és nyílt szerelemmel.

2021. márc. 22. 15:04
 18/30 anonim ***** válasza:
32%

Nincs nő, aki a "nőtársaim" megszólítást használná.

A kérdező hímnemű.

2021. márc. 22. 15:36
 19/30 anonim ***** válasza:
59%
En is használom es nö vagyok. Csak nem megszólításokban
2021. márc. 22. 15:40
 20/30 anonim ***** válasza:
40%

Nekem is! :D

Amolyan "ellentétek vonzzák egymást" eset lehet ez, mert én pedig idegesítően sokat vigyorgok, kacagok.

A páromat is inkább komorabbnak, sőt, akár bunkóbbnak is ismerik általában... én pedig ismerem az ő kisgyermekiesen vidám oldalát. Imádom! <3

2021. márc. 22. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!