Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon el vagyok keseredve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok keseredve. Már hazamenni is félek. Mi lehet tenni?

Figyelt kérdés
A feleségem.panaszkodik, hogy távolságtartó vagyok. Közben szeretem őt. Próbáltam olyan korlátokat teremteni a gyerekek esetében, hogy kicsivel több időnk legyen egymásra. Most meg ezeket a korlátokat szétveri. Egyre jobban a háttérben szorulok. A hobbijaimba nem tudok visszavonulni, mert akkor odáig fajulnak a veszekedések, hogy válással fenyeget és nem veszi észre, hogy a korlátok pont ezt szolgálják. Ehelyett elém gördít újabb akadályokat ezzel. Közben segítek is neki a ház körül illetve, a gyerekeknél is, fözésben, takarításban, a kisebbik etetésében, pelenkázásában, stb. Most már ott tartok, hogy rettegek hazamenni, mert félek a veszekedésektől.
2024. jún. 24. 11:27
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
És már kezdem szégyellni is azt, hogy vannak ilyen igényeim. Lassan már az lesz, hogy úgy kell mindkét gyerekeket félresepernem ahhoz, hogy egyáltalán vele tudjak lenni kettesben.
2024. jún. 24. 11:30
 2/22 anonim ***** válasza:
62%

Hát, most kóstolsz bele abba, amit családos életnek neveznek és állítólag mindenkinek vágynia kellene erre. A feleséged fáradt az otthoni robottól, te a munkahelyi robottól, a 2 pulya ordít, a lakás fut, a pszichopata nagymama néha beállít és el kell viselni a szar poénjait meg, hogy olyan dolgokra neveli a gyerekeket, ami nektek nem tetszik. Szexet felejtsd el, feleséged az elsárkányosodás útján most tart az "ötödik fejnél" (erről volt régen egy könyv), ami a legrosszabb.

3 lehetőség van:

1.Felbéreltek egy szolgát, aki viszi a háztartást és a pulyákat, és újra lesz időtök egymásra, meg beszélgetni stb.

2.Válás (senkinek se lesz jó)

3.Marad így. Szerezz be egy horgászfelszerelést, mert nemsokára csatlakozhatsz a többi balfék férjhez a partmentén.

2024. jún. 24. 11:41
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Váljatok el azt jól van. Amúgy qrvára durva, hogy a gyerekeid "sepernéd" odébb amikor nem ők a bűnösek hanem ti ketten mert nem kellett volna őket bevállalni. Nem csodálkozom egyáltalán egyébként, hogy nem akar veled lefeküdni ha te kötelességből, illetve azért, hogy adjon p*nát "segítesz" neki holott szeretetből kéne elvégezni a részed. Menjetek szét csak a vergődés megy.
2024. jún. 24. 11:42
 4/22 anonim ***** válasza:
59%

Ezen tényleg csak a válás segít különben rosszabb lesz, de nagyon. Látom hétvégeken az apukákat a játszótereken,tízből nyolc unott,haragos, sőt utálkozó. Annyira megbánták már a gyerek,illetve a házasság projektet,hogy azt el nem lehet mondani.Kollégák is vannak,akik önként túlóráznak,utána lassan és gyalog mennek haza,hogy ne kelljen otthon lenni. Általában max 35 évesekről van szó.

Horgászni pedig tényleg azok a keserű,szomorú családosok szoktak főleg, akik ezzel az okkal legalább egy kicsit lekoccolhatnak a pokolból.

2024. jún. 24. 11:48
 5/22 anonim ***** válasza:
36%

Nem normális hülye f@sz vagy. Remélem elhagy téged!

"Próbáltam olyan korlátokat teremteni a gyerekek esetében, hogy kicsivel több időnk legyen egymásra."

Korlátokat teremteni? Minek neked gyermek ha korlátokat akarsz teremteni?

Az első helyet meg kéne tudni osztani velük. Nem versengeni a feleséged figyelméért és igen mint írta a kettő nem segíteni kéne hanem kivenni a részed.

"Közben segítek is neki a ház körül illetve, a gyerekeknél is, fözésben, takarításban, a kisebbik etetésében, pelenkázásában, stb."

Miféle ökörség már ez? A gyerekeiddel törődni kéne szeretettel és egyértelműen nem odébb lökni őket.

Esküszöm, hogy egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy a nők többsége nemhogy babát még párkapcsolatot sem akar mert a férfiak nagyrésze csak a f@szának él és annak, hogy körbe legyenek ugrálva.

Mikor leszel már végre felelősségteljes apa és férj?

Soha? Oké, akkor hagyd békén a feleséged a gyerekes hisztijeiddel és válj el.

2024. jún. 24. 11:51
 6/22 anonim ***** válasza:
68%
Udv a club-ban! Nagyon hasonlit a mi eletunkre, amit leirtal. A parommal 2 eve nem volt szex, gyakorlatilag a masodik gyerekem megfogantatasa ota. Kozos programokra sem hajlando eljonni, csak a gyerekek toltik ki az idejenek 120%-at. Nalunk itt a veg parommal, viszont a gyerekeim akkor is a gyerekeim lesznek, ha szakitottunk, oket szeretni fogom, mig elek.
2024. jún. 24. 12:00
 7/22 anonim ***** válasza:
28%

7!

Szerinted érdekel engem bárki véleménye is rólam? Én tőlem legyek bármilyen nem én élek úgy, hogy a saját gyerekeimmel harcolok szexért, egófényezés miatt mert a kérdező a bigyójának él és annak, hogy körbe legyen nyalva.

Ha őszintén szeretné a gyerekeit és persze a nejét eszébe sem jutna olyasmi, hogy korlátokat kéne kialakítani azért, hogy a nejével kettesben legyen mert logikusan lennének. Az a nő nemhiába nem akar vele szexelni, érzi, látja rajta, hogy nyűg számára a családi élet.

De ha nincs is igazam és a nő anya-üzemmódban van akkor se kéne a gyerekein leverni, erőltetni az egészet hanem elválni. Sőt nem is kellett volna babaprojektbe fogni hogyha egyszer nem apának való.

Egyáltalán miért kell ezt az egészet gyerekekre fogni? Munka, egészségügyi problémák miatt sem biztos, hogy lenne szexizés, programok stb. Nem a gyerekek tehetnek arról, hogy ők ketten/a kérdező a ludas. A gyerekek fogják megszívni, hogy hová születtek.

Hihetetlen, hogy a szexért arrébb rakná a saját gyerekeit. Igen, az ilyen köcsög megérdemli, hogy lehordjam hátha észbe kap. Bár inkább a neje fog és ő szedheti a sátorfáját teljesen jogosan ha egyszer képtelen fontossági sorrend nélkül élni.

2024. jún. 24. 12:23
 8/22 anonim ***** válasza:
15%

8.

Jó kérdés, hogy minek vállalnak gyereket (nem csak a férfiak, a nőkre is érvényes), ha amúgy teljesen alkalmatlanok rá. Előre ezt senki nem tudhatja, és mindenkinél megvan az a hurráoptimista hozzáállás - a gyerek születése előtt. "Mink okosabbak vagyunk a többi embernél", "Mink leszünk a kivétel", "Mink nem vagyunk olyan hülyék, mint az a 200 páros, akinél csak a baj lett a gyerektémából".

Aztán általában "pedig de!".

2024. jún. 24. 12:27
 9/22 anonim ***** válasza:
59%

Mi az, hogy "besegítesz"?

Az otthonod, a gyerekeid ugyanúgy a tieid is, ALAP, hogy megcsinálod a saját részed.

Ha másban is ez a hozzáállásod, akkor nem csodálom, hogy nem akar veled szexelni a párod.

2024. jún. 24. 12:31
 10/22 anonim ***** válasza:
39%
#8-as: nagyon okosnak kepzeled magad, hogy itt osztod az eszt a kerdezonek, hogy nem ismered teljeskoruen a tortenetet... En siman el tudom kepzelni, hogy itt olyan dolgok is vannak a hatterben, hogy a noi fel mar evek ota nem tart igenyt a szexre (esetleg egy 3. fel miatt, de siman lehet az is, hogy mar nincs is igenye ra), es vagy egy ferfi, aki pedig szeretne szexualisan is egyutt lenni a parjaval, ahogy ez korabban volt, de ez mar vagy nem lehetseges vagy olyan gyakorisaggal, ami megalazoan keves a szamara.
2024. jún. 24. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!