Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megalázó, hogy a feleségem minden elköltött forintot számon kér?
A fizetésem 100%-át leadom otthon, aztán ha szükségem van valamire, akkor a feleségemtől kell pénzt kérnem minden alkalommal. Például nemrég meghalt egy kollégám apja, és náhanyan a cégtől összekalapoztunk egy koszorúra, ami fejenként 1500 forintot jelentett. Még a nyomorult ezerötszázért is magyarázkodnom kellett itthon, hogy mire kell a pénz. Vagy tankoláskor kértem 30ezret, aztán másnap megkérdezte, hogy mennyi pénzért tankoltam. Mondom 27500 ft volt a teletank. Erre már felcsattan, hogy a maradék 2500at miért nem adtam vissza. Ha ritkán elmegyünk ketten valami vendéglátó helyre akkor is mindig ő fizet (merthát nála a pénz) és látom a pincéreken, hogy kicsit furán néznek, hogy minidig a nő fizet.
Én soha nem kérem számon semmiért, nem kérdezgetek olyat, hogy például mennyiből hozta ki a vasárnapi ebédet, vagy hogy mennyibe került a legutobbi cipője.
Volt egy ismerősöm aki bedobálta a kocsmai játékgépbe a fizetését.
Most házas. Szerintem egy ilyen esetben mondjuk indokolt a dolog.
Kerdezo, toled idezek:
"Igazából nekem az is oké, hogy leadom a fizum. Tök jó, személy szerint örülök is neki, mert így egy gonddal kevesebb, és nem nekem kell a rezsivel meg a többi háztartásbeli ügyintézéssel vacakolnom. Csak az zavar, hogy gyerekként kezel, és elszámoltat velem minden forintot amit alkalmanként kérek."
Azert kezel gyerekkent, mert az is vagy. Ő meg az anyucid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!