Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem megalázó, hogy a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megalázó, hogy a feleségem minden elköltött forintot számon kér?

Figyelt kérdés

A fizetésem 100%-át leadom otthon, aztán ha szükségem van valamire, akkor a feleségemtől kell pénzt kérnem minden alkalommal. Például nemrég meghalt egy kollégám apja, és náhanyan a cégtől összekalapoztunk egy koszorúra, ami fejenként 1500 forintot jelentett. Még a nyomorult ezerötszázért is magyarázkodnom kellett itthon, hogy mire kell a pénz. Vagy tankoláskor kértem 30ezret, aztán másnap megkérdezte, hogy mennyi pénzért tankoltam. Mondom 27500 ft volt a teletank. Erre már felcsattan, hogy a maradék 2500at miért nem adtam vissza. Ha ritkán elmegyünk ketten valami vendéglátó helyre akkor is mindig ő fizet (merthát nála a pénz) és látom a pincéreken, hogy kicsit furán néznek, hogy minidig a nő fizet.

Én soha nem kérem számon semmiért, nem kérdezgetek olyat, hogy például mennyiből hozta ki a vasárnapi ebédet, vagy hogy mennyibe került a legutobbi cipője.

jún. 20. 21:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%
Eléggé, de nem ismerjük a másik oldal érveit. Te miért adod le? Nem tudsz a pénzel bánni? Valamire félre akartok tenni és minden garast a fogatokhoz vertek?
jún. 21. 09:10
 22/29 anonim ***** válasza:
32%

Volt egy ismerősöm aki bedobálta a kocsmai játékgépbe a fizetését.

Most házas. Szerintem egy ilyen esetben mondjuk indokolt a dolog.

jún. 21. 10:58
 23/29 anonim ***** válasza:
64%
Eléggé gáz,adhatna neked szabadon felhasználható összeget is.Elég nagy papucs vagy
jún. 21. 15:45
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ne legyél már papucs! Mi az, hogy az összes fizetésed oda adod?
jún. 21. 16:26
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, toled idezek:

"Igazából nekem az is oké, hogy leadom a fizum. Tök jó, személy szerint örülök is neki, mert így egy gonddal kevesebb, és nem nekem kell a rezsivel meg a többi háztartásbeli ügyintézéssel vacakolnom. Csak az zavar, hogy gyerekként kezel, és elszámoltat velem minden forintot amit alkalmanként kérek."

Azert kezel gyerekkent, mert az is vagy. Ő meg az anyucid.

jún. 22. 07:31
 26/29 anonim ***** válasza:
Megáll alattad az autó, és egy fillér nélkül nézel ki a fejedből? Dehogy gáz, lehet koldulni is, nem?
jún. 22. 10:24
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy szerencsejátékfüggő szenvedélybeteg, akkor nagyon nincs rendben. Ez kimeríti az anyagi bántalmazás fogalmát, anyagi függésben tart. Kényelemből ne engedd, mert csapdába kerülsz. Nőként mondom.
jún. 22. 13:40
 28/29 anonim ***** válasza:
68%
Az én férjem is leadja teljesen de én soha nem kértem ezt tőle. Én mindig olyan helyen tartom amit tud, így elveszi amikor kell neki és annyit amennyit szeretne. Miért adod le akkor teljesen, ha utána számon kéri rajtad? Hagyj magadnál🙂
jún. 22. 21:22
 29/29 anonim ***** válasza:
Mégis vele vagy... ;)
jún. 23. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!