Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nővéreméknél voltunk látogatóba. Feleségem másnap felháborodott azon h tesómnak latnia kellett volna h "cicilne" a kisbabank és jelezni kellett volna h nyugodtan menjenek be a szobába. szerintetek?
Én csak tippelni merek, de szerintem arra gondol a kedves kérdező, hogy enni szeretett volna a kisbaba és illedelmesen jelezni kellett volna, hogy menjen át az anyuka a másik szobába megetetni, mert azért társaságban mégsem szokványos előkapni a ciciket.
Ezzel csak az a probléma, hogy nem másnak kell észrevenni azt, ha éhes a baba, hanem az anyukának kellene, hogy legyen annyi esze, hogy esetleg jelezze. Gondolom nem tiltották volna meg, hogy esetleg átmenjen másik szobába megetetni.
De csak tippelek..
Sztem csak te nem érted első.
A feleséged kinyithatta volna a száját. Ne csak otthon legyen nagy neki
Nő vagyok, de fogalmam sincs hogy mikor akar cicilni egy csecsemő.
Ezt az anyja tudja, nem más.
Cicilne.....agyam eldobom attól, hogy a szoptatást így nevezik egyesek. Miért nem lehet normálisan nevén nevezni???
Egyébként meg senkinek nem kötelessége látni, hogy a gyereketek mikor szeretne enni. Azért van az anyja, hogy tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!