Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok éve házasságban élek, a férjem már több éve elvesztette az érdeklődését az intimitás terén, sőt ki is jelentette, hogy nyugodtan keressek valaki mást, ma szeretném bejelenteni, hogy el szeretnék válni. Tudnátok néhány tanáccsal szolgálni?
Szülőtársnak nagyszerű volt, emberileg is szeretni fogom amíg élek.
Szépen, kíméletesen szeretném elmondani neki a döntésemet.
Igazság szerint szerelmes vagyok egy olyan emberbe akivel együtt tervezzük a jövőt, csak azután nyitottam kifelé, hogy előtte mindent elkövettem a házasság megmentéséért, de sajnos semmi nem segített, sokat tudnék mesélni erről.
Hogy milyen jövőt tervezek?
Boldog jövőt, szeretetben, tiszteletben, megbecsülésben.
Az életkor nem stimmel!
Ha bűn, akkor bűnös vagyok, de már az sem érdekel!
Jaj egyes menj már a bánatba innen. Mindenkinek joga van a boldogsághoz, ha meg meg is tudja valósítani, akkor az meg jobb.
Kérdező, állj elé és mondd el neki, mit szeretnél. Ha szereted, őszinte vagy vele és megmondod, hogy emberileg fantasztikus de nem ilyen kapcsolatot kepzelsz el magadnak x év múlva. Ő is had találja meg a boldogságot :)
(A szüleim pont ugyanebben a helyzetben voltak)
"Igazság szerint szerelmes vagyok egy olyan emberbe akivel együtt tervezzük a jövőt"
Monkey branching in action....
38F incel
A negyvenes éveimben vagyok.
Azt még nem írtam, hogy ezelőtt is felhoztam már a válást, mikor még nem volt senkim.
A válasz az volt rá, hogy hol írja alá a papírt...
Az egy utolsó segélykiáltásom volt és kértem, hogy ezt vegye nagyon komolyan!
Baszki 9-es, nem tudtal volna kicsit varni, hogy en irjam ezt? :)
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!