Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok éve házasságban élek, a férjem már több éve elvesztette az érdeklődését az intimitás terén, sőt ki is jelentette, hogy nyugodtan keressek valaki mást, ma szeretném bejelenteni, hogy el szeretnék válni. Tudnátok néhány tanáccsal szolgálni?
Szülőtársnak nagyszerű volt, emberileg is szeretni fogom amíg élek.
Szépen, kíméletesen szeretném elmondani neki a döntésemet.
Igazság szerint szerelmes vagyok egy olyan emberbe akivel együtt tervezzük a jövőt, csak azután nyitottam kifelé, hogy előtte mindent elkövettem a házasság megmentéséért, de sajnos semmi nem segített, sokat tudnék mesélni erről.
Ne aggódj miatta. Tudod hányan szabadulnának meg az "öregecskedő feleségektől (by ferenctestvér) ha nem egy élet munkája menne a levesbe.(családi ház,vagyon,cég,kocsik,stb)
Itt is a férj unt rá a kitaposott kozákcsizmára. :-))
Ha esetleg még olvassátok a történetemet, leírnám a fejleményeket.
Januárban elváltunk, nagyvonalú, jóindulatú voltam, a gyerekek velem maradnak, egy fillér gyerektartást nem kérek tőle, megkapta a házunkat, amiben fele rész az enyém volt, azt szeretném, hogy boldoguljon.
Én boldogan élek az új párommal, év végén lesz az esküvőnk.
Úgy érzem, hogy emberséges voltam a tőlem telhető módon és ennek ellenére is szokott gyötörni a lelkiismeretfurdalás, hogy a gyerekek számára konfortos családunkat saját önző érdekből széttúrtam... de ők előbb- utóbb kirepülnek és nem mindegy milyen minőségű párkapcsolatban élek majd utána.
Több, mint 20 éve ismerjük egymást, időszerűnek érezzük a lépést.
Azért nem kértem gyerektartást, mert nem vagyok rászorulva, neki minden fillér számít most, hogy újraépítse az életét.
A gyerekek érdekei szem előtt vannak tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!