Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok éve házasságban élek, a férjem már több éve elvesztette az érdeklődését az intimitás terén, sőt ki is jelentette, hogy nyugodtan keressek valaki mást, ma szeretném bejelenteni, hogy el szeretnék válni. Tudnátok néhány tanáccsal szolgálni?
Szülőtársnak nagyszerű volt, emberileg is szeretni fogom amíg élek.
Szépen, kíméletesen szeretném elmondani neki a döntésemet.
Igazság szerint szerelmes vagyok egy olyan emberbe akivel együtt tervezzük a jövőt, csak azután nyitottam kifelé, hogy előtte mindent elkövettem a házasság megmentéséért, de sajnos semmi nem segített, sokat tudnék mesélni erről.
Te Sanyi, múltkor mondtam válni akarok és kérdezted hol írd alá a papírt...itt kell, köszi.
N 30
A testsúlyom normál BMI, a férjemnek van jelentős túlsúlya.
Nemrég nagyon lefogytam remélve, hogy ez majd segít, de akkor is azt mondta, hogy neki nem számít az intimitás, hagyjam ezzel békén és keressek valaki mást.
Aki segíteni próbált annak köszönöm!
Aki pedig cinikusan és lekezelően alkotott véleményt jól tette, mert őszinteséget vártam el mindenkitől, nem azt, hogy a kedvem szerint válaszoljatok!
Én az emberségemet megtartva fogom a döntésemet ma tudatni azzal az emberrel, aki régóta eltaszít magától.
Kérdező, ne foglalkozz ezekkel a nulla pontos idiótákkal. Életükben nem láttak not, csak a szájuk nagy, kapcsolatuk sem volt, ne rájuk hallgass.
2-es voltam ☺️
Nem érdekelne, hogy megbántódik-e az, aki masszívan szrik az én kívánságaimra és igényeimre.
Akkor éljen egyedül.
Az egészben a leglényegesebb dolog alig van említve. Szülőtárs az illető, azaz van közös gyerek, ő a lényeg.
Váljatok persze, az önmagában nem nagy dolog, nyilván azért szakít két ember, mert bőven vannak problémák, külön már jobb, mint együtt. Kivéve a gyereknek.
A legfontosabb emiatt a jó viszony, ennek pedig alapfeltétele a nagyvonalúság. Nem érdemes a pénzen vitatkozni (itt nyilván annak kell nagyvonalúnak lenni, akinek több van/többet keres), pláne nem a gyermekelhelyezésen. Ha külön fogtok élni, akkor tényleg két otthona lehessen a gyerek(ek)nek, ahova bármikor tudnak jönni-menni, ne legyen azon aggódás, hogy az "én időm", "te időd", azt is nyugodtan le lehet tojni, amit a bíróság ítél, majd ti beosztjátok magatoknak.
Alap legyen az exférjjel a jó, majd talán később családias viszony, az indulatmentes kommunikáció, a folyamatos kommunikáció és akár a kvázi mindennapos kapcsolat.
Nyilván mindehhez két ember kell, és lehet ő lesz az elhagyott, megbántott fél, szóval rajta is múlik, de efelé kell törekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!