Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 vagyok, és 20+ éve nős. Mindent előteremtek, mint az öreg halász a mesében, intimitás, szex mégis 10 éve nuku, a nappaliban alszom. Más nők a csillagot lehozzák az égből, nálunk meg ha ez nem tetszik ami van váljunk el. Miért van ez a kettősség?
Én nagyon sajnálom a helyzetedet, természetesen feltételezve azt, hogy nem provokációs igényeket kiszolgáló kérdés...
De ezeket miért nem beszélitek meg? Neked opció amúgy, hogy válj?
4
+1
TE HIBAD! ki milyet szakit....
Az anyagiakon kívül nem írtál semmit, hogy mit adsz a kapcsolatba. Jól tartod magad, vonzó vagy a feleséged számára, kedvesen beszélsz hozzá, beszélgettek, csináltok közös programokat, vannak közös élmények?
Én azt látom, hogy ahol a férj próbál anyagiakban mindent megadni a feleségnek, aki nem dolgozik, ott a nő jóval fiatalabb és kategóriákkal csinosabb, mint a férj, aki ezzel próbálta őt megfogni. Azért kapott meg mindent a feleség, mert enélkül nem maradt volna a pasival. Neked miért kellett teperned a feleséged kegyeiért? Miért érezted úgy, hogy minden kivánságát teljesítened kell? Mi az, amit a pénzzel kárpótolsz?
#5: mire szétpattintunk mindent majdnem 50 leszek, és kezdhetem elölről vmi másfeles panelban, a pénzem nagyrésze meg megy hozzá. full lecsórósodva milyen esélyekkel indulnák újra a "piacon"?
voltunk terápiás nyaralásokon, önfejlesztő könyveket olvasok, párkapcsolati videókat nézek. de ha nem pontosan az történik amit kitalál, akkor megint kezdjük a nulláról. most lent voltam bő 24 órát a szüleimnél (hamarabb megyek haza, mert kérte), 10e volt a teljes költség, úttal együtt. tegnapelőtt vett a kutyáknak 48ezerért új hámokat. felhívott, hogy szalad a ház, meg sokat költöttem otthon, ő lefekszik, aludjak kint. azt sem kérdezte mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!