Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 vagyok, és 20+ éve nős. Mindent előteremtek, mint az öreg halász a mesében, intimitás, szex mégis 10 éve nuku, a nappaliban alszom. Más nők a csillagot lehozzák az égből, nálunk meg ha ez nem tetszik ami van váljunk el. Miért van ez a kettősség?
"Sosem történt ott semmi az alváson kívül"
Akkor még a gyerekeket is más csinálta helyetted?
8, kérdező: Tehát inkább szrba sem nézve pincsiként szolgálod ki most már gyakorlatilag szó nélkül... Inkább benne vagy egy full boldogtalan dologban, mintsem boldog legyél esetleg anyagilag pár szinttel lejjebb add...
Nem kicsit vagy materiális. Nagyon sajnálom, hogy neked fontosabb a pénz és a javak, inkább szétszenveded még a jövő hetet is. :( De hát mások vagyunk...
Szia Kérdező!
25 vagyok, f, , én is az egyetemi szerelmemmel házasodtam össze, mint ti.
Hol romlott el a kapcsolatotok? Tudnál intő jeleket említeni, amikre érdemes odafigyelni?
Nem akarlak megbántani, de konkrétan azt írtad le, amitől félek, szinte napi szinten. Hogy egy nap ott fogok állni érzelmileg nulla kapcsolatban, ahol mindenért én vagyok a hibás. Most, 25 évesen azt látom, hogy kb 35-40 éves korig van értelme kilépni egy kapcsolatból, de utána, ahogy te is mondod, reménytelen.
Mit gondolsz, hogy lehetne ez elkerülhető?
Öreg vagy, ronda, unalmas.
Őszintèn, ki tudna felizgulni egy magadfajtára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!