Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mikor kell,mikor lehet elmondani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell,mikor lehet elmondani?

Figyelt kérdés

Szóval.

Válni fogunk a feleségemmel,de van még elintéznivaló(ház,hitel,stb.)… és ő gyakorlatilag csak engem hibáztat hogy eddig jutottunk,egyszer nem gyakorolt önreflexiót. Nem alszunk már együtt,nem érhetek hozzá,semmi… de azt akarja hogy amíg nem megyünk kétfelé,addig JÁTSSZUK el a gyerekek előtt hogy nincs semmi gond!

Nekem ez nem megy. Nem tudom mímelni a szeretetet,amikor a másik fél már nem szeret,nem tudok úgy tenni hogy minden rendben amikor nincs.

Szeretném holnap elmondani a gyerekeknek,de az anyjuk nem akarja,mintha menekülne-félne attól hogy el kell majd mondania hogy ő kezdeményezi az egészet. Mert ebben sem fogom hazudni,én küzdeni akartam.

Ti mit tanácsoltok, mikor mondjam el? Iszonyatos kétségek között örlődök,hogyha volt valaki hasonló helyzetben nagyon szívesen venném a tanácsot! A gyerekek kilenc és négy évesek (két 9,és egy négyéves).

Kérnék mindenkit hogy ha lényegretörően szeretne kommentelni akkor is megértő formában tegye! Előre is nagyon köszönöm!

2024. máj. 17. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit pofatlan az asszony. Amugy te vagy a szar mindenert, de azert jatsszatok el, hogy minden rendben. Hat ez nem igy mukodik.
2024. máj. 18. 09:27
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A mai nappal elmondtuk a gyerekeknek,természetesen ő nem akarta de mostmár én sem ismerek pardont a sztoriban. Mindannyian jól fogadták, a pici-négy éves-sírdogált egy kicsit de most már ő is megnyugodott.

Innentől legalább a bizonytalanság megszűnik-ebben a kérdésben. Ugyanis egyre furcsábban viselkedik, vannak sajnos elég rossz sejtéseim… Úgyhogy szégyen vagy sem, de kénytelen lesz egy kis kutatómunkát végezni.

Köszönöm mindenkinek még egyszer a válaszokat, és kívánom hogy mindannyian kerüljétek el ezt a sorsot!

2024. máj. 18. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon sajnálak és átérzem a helyzeted.

Van három gyerekem igaz ők már felnőttek és tisztában látták,hogy már olyan a kapcsolatom az édesanyjukkal mint évekkel ezelőtt.

Megcsalt hosszú ideig hazudott és nem akarta felválalni csak akkor amikor már nem tudott tovább hazudni.

Ennek ellenére szeretem volna ha együtt maradnánk és amikor megkérdeztem mi legyen hogyan tovább csak annyit felelt"nem tudom".

És ebből már tudtam,hogy elmegy és én szeretem volna ha együtt elmondjuk a gyerekeknek.

De erre nem volt hajlandó mivel már nem kicsik a gyerekek ők is tudták,hogy nincs minden rendben.

Igy amikor szombat délután lelépett összehívtam a gyerekeket és elmondtam nekik mi várható.

A rá következő hétfőn amíg én dolgoztam összepakolt és elment.

El sem búcsúzott csak mindenkinek írt egy üzenetet,hogy a gyerekek mit írt nem tudom és soha nem is kérdeztem.

Ennek már három éve azóta senkivel sem tartja a kapcsolatot a gyerekek is csak néha írnak neki és ez idő alatt csak egyszer találkoztak.

Nekem is nagyon fájt,hogy így ért véget 28 évi házasság és még a mai napig sem tettem túl magam rajta.

Bár ennyi idő elteltével jobban már csak haragot érzek iránta.

Próbáld meg tisztázni a feleségedel,hogy mit szeretne.

Ha mindenképp válni akar akkor üljetek le és beszéljétek meg a gyerekekkel is.

Biztos nehéz lesz még ha kicsik is akkor is megérzik,hogy nincs minden rendben köztetek.

Véleményem szerintem szerint forduljatok szakemberhez biztos,hogy tudna segítséget nyújtani.

A előtted álló időszakhoz sok erőt és kitartást kívánok neked.

2024. máj. 19. 07:39
 14/15 A kérdező kommentje:

13-as:köszönöm,de sajnos itt nincs mit menteni. Ahogy fentebb írtam,kénytelen voltam-vagyok kutatómunkát végezni… nos,az már ki is derült,hogy több ismerősének is mesélte a dolgot,és nem nagyon vagánykodott vele hogy ő bizony még egy jó darabig nem akarta elárulni a válást… úgy meséli hogy ,,elmondtuk”. Mintha az ő ötlete is lett volna… mikor gyakorlatilag én ,,kényszerítettem” hogy valljon színt.

Kíváncsi vagyok még mik fognak kiderülni…

2024. máj. 19. 16:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk holnap reggel. Leülsz, elmondod, a feleséged meg csinál, amit akar.

A gyerek nem hülye - tudja jól, hogy gáz van a kapcsolattal, csak nem érti mi.

Neki is könnyebb, ha tisztán lát.

2024. máj. 19. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!