Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kell,mikor lehet elmondani?
Szóval.
Válni fogunk a feleségemmel,de van még elintéznivaló(ház,hitel,stb.)… és ő gyakorlatilag csak engem hibáztat hogy eddig jutottunk,egyszer nem gyakorolt önreflexiót. Nem alszunk már együtt,nem érhetek hozzá,semmi… de azt akarja hogy amíg nem megyünk kétfelé,addig JÁTSSZUK el a gyerekek előtt hogy nincs semmi gond!
Nekem ez nem megy. Nem tudom mímelni a szeretetet,amikor a másik fél már nem szeret,nem tudok úgy tenni hogy minden rendben amikor nincs.
Szeretném holnap elmondani a gyerekeknek,de az anyjuk nem akarja,mintha menekülne-félne attól hogy el kell majd mondania hogy ő kezdeményezi az egészet. Mert ebben sem fogom hazudni,én küzdeni akartam.
Ti mit tanácsoltok, mikor mondjam el? Iszonyatos kétségek között örlődök,hogyha volt valaki hasonló helyzetben nagyon szívesen venném a tanácsot! A gyerekek kilenc és négy évesek (két 9,és egy négyéves).
Kérnék mindenkit hogy ha lényegretörően szeretne kommentelni akkor is megértő formában tegye! Előre is nagyon köszönöm!
Szerintem akkor, amikor eldöntöttétek, hogy elváltok. Felesleges halogatni, felelősséget kell vállalnia neki is a helyzetért.
Szóval én elmondanám minél előbb.
Jaj, kérlek tényleg ne nézzétek hülyének a gyereket. Kiszagolja, ha valami nem oké, mindenki megérzi, ha egy kapcsolatban változás van. És azt mivel magyarázzátok neki, hogy külön alszotok???
Feleséged egy ostoba nő. Inkább közösen le kellene ülnötök vele és nyugodtan megbeszélni, hogy:
- attól mert elváltok, öt még szeretitek, csak egymást nem,
- nem az ő hibája,
- ugyanúgy megkapja az érzelmi támogatásotokat és ha a feldolgozásban segítség kell, akkor szóljon
Ez a strucc politika egy baromság. A nejed nem tud felnőtt ember módjára viselkedni. Téged okol mindenért? Wow! Asszem a gyereket ellened fogja hangolni, erre nagyobb összegben merek fogadni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!