Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasodnál olyan nővel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodnál olyan nővel, aki nem túl szép, de nagyon okos?

Figyelt kérdés

Példa:

Dr. Rebecca Wragg Sykes, régész, író:

[link]

2024. ápr. 15. 23:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%
Randa szemüveg nélkül máris szép lenne. Meg a haj is előnytelen. Szép és okos. Ismered a dalt?
2024. ápr. 16. 07:57
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel a "nővel" nem, mert ránézésre látszik, hogy feminista, de általánosságban igen.
2024. ápr. 16. 08:05
 23/33 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ő szép is lehetne, ha foglalkozna magával. De gondolom a sok földtűrás mellett nem nagyon érdekli a külseje.

Az meg kifejezetten előny számomra, ha egy nő okos. Szerencsére a feleségem is az. :)

#17 Hát téged ki bántott ennyire? :D

2024. ápr. 16. 08:41
 24/33 anonim ***** válasza:
7 igen és ezzel mit akarsz mondani?
2024. ápr. 16. 09:21
 25/33 anonim ***** válasza:

#12! Nem. Kihez? Az átlagos és az alatti pasik leginkább hozzá se mernek szólni, ha mégis, akkor is attól fosnak, hogy elveszítik. Nem a személyiséget nézik, hanem a sztereotípiát, hogy akinek van lehetősége félre/lelépni, az meg is teszi. A jó pasik meg nem nagyon akarnak korán házasodni. Tehát amíg az átlagos nők hozzámennek az egyetemi csoporttársukhoz, a szép nők még bőven szinglik. Mellesleg nekik sem érdekük korán férjhez menni, mert nincs olyan érzésük, hogy "senkinek se fogok kelleni."

2024. ápr. 16. 09:41
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem csúnya nő, csak előnytelen neki ez a szemüveg, kéne más frizura és szemöldökigazítás. De az arcformája egyáltalán nem csúnya.
2024. ápr. 16. 10:10
 27/33 anonim ***** válasza:
50%
17, az a helyzet, hogy nem elég igazságtalan, hogy ők kelnek el legelőbb, hanem hosszú évek óta házaságban élnek 2-3 gyerekkel, csak már elhízva. Azt nem tudom, hogy szétcsalták-e őket, nyilván ezt nem teszi ki senki, de a férjeik eléggé családszerető, hűséges típusok, mulyák, sokan velük együtt híztak el. Úgyhogy nem tudom, hogy az ilyen mennyire szeretne/tudna félrelépni. És sok ilyen példát látok.
2024. ápr. 16. 11:22
 28/33 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés nem csak a külsőről szól.

Én igazából abból indultam ki, hogy egy átlagos nőről van szó, de nagyon okos, hiszen tudományos fokozata van.

Miért fontos ez?

Azért, mert az intelligencia öröklődik.

Nem mindegy, hogy a gyerek milyen mentális készségeket kap.

2024. ápr. 16. 12:05
 29/33 anonim ***** válasza:
65%
#28 Én azért ismerek ellenpéldát arra, hogy az intelligencia öröklődne. A tudományos fokozat meg inkább jellemzi a szorgalmat, mintsem a valódi klasszikus intelligenciát.
2024. ápr. 16. 12:12
 30/33 anonim ***** válasza:
33%
A külső talán nem öröklődik? Azt mindegy, milyet kap a gyerek? A testmagasság és az arcberendezés például olyan dolgok, amiken változtatni sem lehet, sok más dolgon is csak rengeteg pénz és energia árán. És számít, kár tagadni. Hátrányba kerülsz, ha nem olyan... Nem csak párkapcsolat vonatkozásában, az egész életet átszövi, minden téren máshogy állnak hozzád.
2024. ápr. 16. 12:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!