Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodnál olyan nővel, aki nem túl szép, de nagyon okos?
2024. ápr. 15. 23:26
A kérdező szavazást indított:
Igen!
Nem!
17 szavazat
1/33 A kérdező kommentje:
Én igen. Ti?
2024. ápr. 15. 23:27
2/33 anonim válasza:
Ha nem tetszik és szexuálisan sem indít be akkor nem. A képben szereplő nő, például ilyen. De ez nem azt jelenti, hogy másik nő ne teszhetne akire péládul te ugyan ezt mondanád.
3/33 A kérdező kommentje:
Oké, értem.
2024. ápr. 15. 23:30
4/33 anonim válasza:
Tuti nem
De szeppel és hülyevel sem
5/33 anonim válasza:
Hagyjad már az ilyen nők, mármint kinézetre gondolok, kelnek el a leggyorsabban. Minden 2. magyar házas nő így néz ki kb.
6/33 anonim válasza:
Hogyne és milyen férfivel??
Egy ilyen nő örül ha egy ronda pali hozzászól, nyilván nem válogathat
7/33 anonim válasza:
6, Tudod hány ilyen csoporttársam volt fősulin? Rengeteg. Tipikus stréber, nem nagyszájú stb Mindnek volt pasija, mindet feleségül vették rögtön kb 25 éves koruk körül és le is szültek gyorsan.
8/33 anonim válasza:
Ez abszolút nem csúnya nő, nem láthatók még csúnyát.
9/33 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy csúnya. Csak azt, hogy nem szép. Tehát nem egy Megan Fox
2024. ápr. 16. 00:41
10/33 anonim válasza:
Ugyanez pepitában, tetszik egy baromi okos pasi, akire a barátnőim szinte mind azt mondják, nem értik, mit látok benne, nem is néz ki jól. Első látásra nekem sem volt az a hűha, de ahogy elkezdtünk beszélgetni, amikor elkezdett kibontakozni a személyisége, megcsillantotta egy-egy témában a jártasságát, ahogy beszél, ahogy gesztikulál, ahogy rám néz... Hát belepirulok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!