Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar pasinak cigány feleség?
Nos, nem szeretnék rasszista kommenteket, kérlek vegyétek ezt figyelembe.
Én vagyok a cigány feleség, a férjem magyar.
Van két gyerekünk.
Nemrég megláttam egy üzenetváltást az egyik haverjával, ott arról beszéltek régebben, hogy a férjem ráment egy cigány csajra, de az lekoptatta, majd elkezdte ócsárolni a haverjainak a csajt, hogy nem is baj mert egy cigány csaj volt, azokkal amúgy sem jó kezdeni, meg egy alkalomra lett volna jó neki.
Létezik, hogy valaki így megváltozik, hogy utána elvesz mégis egy cigány nőt?
Amúgy még mielőtt lehordanátok igénytelen, lopósnak, tudjátok meg, hogy diplomás vagyok… bár nyilván nem sokat számít.
Mi a konkrét kérdés?
Amúgy ha eleve ráment egy cigány csajra, akkor csak volt valamiféle kezdeti vonzalma, nem? Az ócsárolás szerintem inkább arra volt jó, hogy maszkolta a kikosarazás miatti fájdalmát.
Tudod, amikor egy nő hirtelen ronda lesz és dagadt, ha nemet mond, pedig előtte jajdegyönyörű :D
A rasszizmus pont jól jött ehhez.
Sok magyar pasinak van kezdeti vonzalma cigány nőkre, de komolyat nem akarnak…
Ez nekem elég megalázó, nem tudom hova tenni.
Nem kérsz rasszista megnyilvánulásokat? Mert ki vagy te? Amúgy nem vagyok rasszista, de sehogyse tetszik, hogy te elvárásokkal vagy tele.
A drága férjed egy rohadt szemétláda és amikor nem úgy alakul az élet ahogyan elképzelte akkor a cigány csakis büdös, buta stb. lehet, a nők meg mellé cigány qrvák akik csak szexre jók.
Ha mem úgy fogsz ugrálni mint ahogyan szeretné te is megfogod kapni amit a másik cigány nő. Készülj fel rá!
Cigány nő vagyok és én is magyar férfival vagyok együtt, de ilyen kijelentés után mint amit a férjed írt a haverjainak gyerekek ide-oda elhagynám.
Valószínű, hogy te rád is csúnyán fog beszélni mint írta a #3 mert rasszista. Szerintem az oka szimpla: a kisebbségi érzését, a kudarcokat mi rajtunk cigányokon adja ki, hogy jobban érezhesse magát. Teljesen másképp nézne ki a helyzet, hogy hozzátett volna valami olyasmit mint pl. tisztelet a kivételnek, tudom, hogy vannak normálisak is. Viszont ő azért hordta le mert elutasította miközben nem ismerte hogy milyen ember.
Ráadásul ledegdrálta testiségre mintha valamilyen prostituált lett volna. Így normális férfi nem beszél a nőkről...
A roma pin@ tényleg nagyon jó,egyszer voltam még az egyetemen az egyik szaktársammal, igényes diplomás roma csaj volt, mesterszakos volt a második diplomáját csinálta éppen.
Életem legjobb szexuális élménye volt.
Van egy ősi magyar mondás, hogy ha nincs ló,megülöm az öszvért is...
De az öszvért, nem viszem be az istállóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!