Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Magyar pasinak cigány feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar pasinak cigány feleség?

Figyelt kérdés

Nos, nem szeretnék rasszista kommenteket, kérlek vegyétek ezt figyelembe.

Én vagyok a cigány feleség, a férjem magyar.

Van két gyerekünk.

Nemrég megláttam egy üzenetváltást az egyik haverjával, ott arról beszéltek régebben, hogy a férjem ráment egy cigány csajra, de az lekoptatta, majd elkezdte ócsárolni a haverjainak a csajt, hogy nem is baj mert egy cigány csaj volt, azokkal amúgy sem jó kezdeni, meg egy alkalomra lett volna jó neki.

Létezik, hogy valaki így megváltozik, hogy utána elvesz mégis egy cigány nőt?

Amúgy még mielőtt lehordanátok igénytelen, lopósnak, tudjátok meg, hogy diplomás vagyok… bár nyilván nem sokat számít.

ma 15:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%
10 De jó, hogy okosnak játszod magad holott sötét vagy mint az éjszaka. A kérdező férje szereti a cigány nőket azért van cigány felesége. De ha a cigány nő nem úgy ugrál ahogyan kívánja akkor meg fogja kapni, hogy mocskos cigány (qrva). Ennyi. Magyar nők is nyilván lehetnek az esetei, de a cigányokra jobban bizsereg neki.
ma 16:14
 12/26 anonim ***** válasza:
28%

11

Ez egy ősi magyar mondás

Nem én találtam ki, ennyire azért nem vagyok kreatív.

Szidd az őseinket,hogy ilyen mondásaik voltak

ma 16:24
 13/26 anonim ***** válasza:
49%
12 De nem passzol a kérdéshez. Nem érted? :DDD
ma 16:29
 14/26 anonim ***** válasza:
51%

Ha téged vett el, téged szeret. Nyilván tetszenek neki a c nők, de ha kikosarazzák mindennek elmondja őket. Szerintem nem feltétlenül venném komolyan hogy a c típus miatt haragudna a nőre, szimplán kudarc neki a visszautasítás.

Ez szerintem csak annyi mintha a szőke nők jönnének be neki, rámozdul egyre, az kikosarazza, majd a pasi elhordja buta szőkének.

ma 16:39
 15/26 anonim ***** válasza:
50%
Ez a gyengesseg jele es a jellemtelensege. Nekunk magyaroknak ( mindenkire gondolok aki e foldre szuletett) mindig is meg volt az a szokasa ,ha nem megy eszervekkel valami akkor jon a szemelyeskedes lekezello serto megnyilvanulasokkal. Az hogy a baratainak igy nyilvanult meg sajnos magat is szembe kopte , mert ezek utan a barati azt gondolhatjak teged is le nez . Pl ha szoke lennel akkor azt is mondhatna volna hogy a szoke qurva…magaban a megcsalas kiserlete is eleg guzstustalan . Rossz part valasztottal. A feher ferfiak egy resze sem jobb mint a cigany ferfiak. Ahogyan a cigany ferfiak kozott is van normalisabb gondolkodasu es viselkedesu mint egy feher ember.
ma 16:40
 16/26 anonim ***** válasza:
62%
Ettol a “ ciganyok kozott is van normalis, rendes “ kifejezesektol rosszul vagyok neha, mint ha a feher ember az jonak szuletne alanyi jogon es mindenki egy szent lelek. Az igazsag olyan leszel amilyennek nevelnek es amilyen kornyezetben nevelkedsz. A viselkedes milyensege az a szocializalodastol fuggo mindig , reszben azert tudatos gondolkodas mivel 12-3 eves korra mar boven tudunk jo es rossz kozott egy jelentos kulonbbseget tenni.
ma 16:51
 17/26 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem csak csúnyát akart írni a csajról, és a legkézenfekvőbb vagy legrondább sértést szedte elő, ami alapvetően egy általános emberi szokás. Írhatta volna azt is, hogy elálló fülű, vagy hogy dagadt, vézna, akármi ha az lenne inkább a jellemző rá adottságilag. Szerintem ez nem rasszista kijelentés volt, ami ugye azt is bizonyítja hogy te a FELESÉGE vagy, nem csak megd.gott aztán jónapot. Szerintem ezzel ne foglalkozz.
ma 16:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
17: egyetértek, másfelől viszont ha elképzeljük, hogy nem azt írta arra a nőre, hogy "nem is baj mert cigány volt" hanem azt hogy "nem is baj mert egy vézna picsa volt" az ugyanúgy elég jellemtelen.
ma 16:58
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

1

Aki diplomás, nem fogalmaz így, és nem tesz ki ilyen kérdést;

2

Az zavar, hogy a férjed cigányozik, nem pedig az, hogy gátlástalanul megcsal?

3

Ha te cigány vagy, mi abban a logika, hogy a férjed más nőket cigányoz, és amiatt lenézi őket?!

Máskor külön fogalmazd meg, többször is olvasd el, javítsd a szövegedben az elemi logikai abszurdokat, és próbálj meg értelmesen fogalmazni, hogy hihető is legyen.

ma 17:03
 20/26 anonim ***** válasza:
29%
Vagy az is benne lehet amire sokan nem gondoltak, de van olyan feltetelezes hogy a cigany nokkel azt csinalasz amit akarsz mert mindent elviselnek es nem csinalnak belole ugyet. Elvegre cigany hazassagokban letezo jellenseg , hogy a ferfi megcsalhatja a not de forditva nem. Nem allitom hogy mindenhol van ez , de azert egy jelentos retegnel letezo jelenseg.
ma 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!