Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Magyar pasinak cigány feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar pasinak cigány feleség?

Figyelt kérdés

Nos, nem szeretnék rasszista kommenteket, kérlek vegyétek ezt figyelembe.

Én vagyok a cigány feleség, a férjem magyar.

Van két gyerekünk.

Nemrég megláttam egy üzenetváltást az egyik haverjával, ott arról beszéltek régebben, hogy a férjem ráment egy cigány csajra, de az lekoptatta, majd elkezdte ócsárolni a haverjainak a csajt, hogy nem is baj mert egy cigány csaj volt, azokkal amúgy sem jó kezdeni, meg egy alkalomra lett volna jó neki.

Létezik, hogy valaki így megváltozik, hogy utána elvesz mégis egy cigány nőt?

Amúgy még mielőtt lehordanátok igénytelen, lopósnak, tudjátok meg, hogy diplomás vagyok… bár nyilván nem sokat számít.

ma 15:10
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nem csalt meg elvileg, ez régebben történt…

Egyetértek a 7-es válaszolóval… de nem annyira egyszerű

ma 18:00
 22/26 anonim ***** válasza:
Lenézi őket az már biztos.
ma 18:02
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem szerencsés.
ma 18:07
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
igazi kétszínű patkány férjed lehet...
ma 18:33
 25/26 anonim ***** válasza:

Most komolyan azért kellene borítani mindent, mert a csávó RÉGEN a haverjai előtt játszotta kicsit az agyát és cigányozott egy jóízűt cseten, miután lekoptatták?

Könyörgöm, azóta elvett egy cigány nőt és gyártott két purgyét. Azért ez utóbbi tények legyenek már kicsit fajsúlyosabbakat, mint 1-2 arcoskodó üzenet.

ma 21:05
 26/26 anonim ***** válasza:
25. Kapcsolat kozben probalt csajozni .
ma 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!