Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt érzem, hogy szeretnék mással ismerkedni, de férjem van?
Nem tudom miért érzem ezt, hiszen nem régen született meg a kislányunk, most váltunk igazán családdá, és én mégis két társkereső oldalra is regisztráltam, és a kisbaba ellenére jó pár pasi lenne, aki komolyan is gondolná velem. Szívem szerint újra járnék randizni, mint 9 évvel ezelőtt, mielőtt a férjem megismertem.
Volt más is így, mikor ilyen érzései voltak és tudta, hogy nem helyes amit csinál, de mégis megtette? Nem tudom, ha valaki komolyan randira hívna, nemet mondanék -e neki.
Csak nehogy koppanj, mert ez a komolyan gondoljak dolog lehet beetetes, aztan amikor odaallsz egy babaval, visszakoznak. Mert gondolom tudod, hogy egy baba 2-3 orankent kel ejszaka, jon egy novekedesi ugras vagy barmi, es borul minden terv, amit aznapra vagy a napokra terveztel. Egy gyerek nelkuli pasi mennyire viselne el ezt szerinted, plane ha nem is az ove?
Inkabb ulj le a ferjeddel komolyan beszelni, mielott dobbantasz. Ne hagyd magad lerazni, higgadtan beszeljetek meg, mi a helyzet.
Ebben az esetben megértem, most nagyon durván bele lett állva a kerdezobe, a körülményeket senki nem veszi figyelembe.
Nem értek egyet azzal, hogy ismerkedik és tarskeren regisztrált, viszont jelenlegi állapotában a kapcsolata a a másik oldalról nem túl működőképes elvileg a kommunikáció ellenére sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!