Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Üdv! Goth lányok csak goth...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Goth lányok csak goth fiukkal ismerkednek, vagy el tudják képzelni mással is a párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 25. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Már rég kihaltak.
2023. ápr. 25. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja ugyan, de többnyire olyannal, akivel lehet közös témájuk és nevezőjük. Ott is vannak különbségek, nyilván van, aki a szexis, sötét erotikus vonalát hangsúlyozza ki vagy láttatja, ami imponál egy csomó férfinak, de ettől függetlenül az csak a felszínt jelenti. Az életszemlélet, műveltség, érzelmi világ egy másik tészta, így aki tényleg ilyen, az hamarabb fog hasonlót keresni, aki megérti. Egyébként marginálisan kevesen lehetnek ebben az országban már, főleg egyedülállóak, szóval találni nem a legkönnyebb.
2023. ápr. 25. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb goth pasi akit ismerek alkesz kategória. Én nem iszok, nem cigizek. Nem tudnék ilyennel lenni. Dolgozni nem nagyon szeretnek, mert inkább buliznak VAGY mizantrópok, nem tudnak alkalmazkodni, emberekkel együtt lenni.

Ingyenélő parazitát se akarok.

Nem találkoztam még állatbuz1 goth emberrel, nekem pedig vannak halaim, macskáim.

Tehát gothban nem fogok soha olyat találni, amilyen én vagyok.

Átlagosban találhatnék, de ott vagy negatívum a goth stílus az előítéletek miatt, vagy a fétises buz1knak pozitívum.

Változtatni nem akarok magamon, inkább elvagyok egyedül.

2023. ápr. 25. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
21%
A legtöbb goth lány 28 és 40 között van szerintem. A mentálisan sérült fiatal nők inkább animézni szoktak.
2023. ápr. 25. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ezen múlik. Bár való igaz, hogy nekem mindig a hosszabb hajú alter srácok jöttek be, akik hasonlóan zenefüggők, mint én… csak ne mulatós vagy r*b@ncpop legyen az a bizonyos zene. 😂 Nem szabvány, hogy ugyanazt kell szeretnie, mint amit én képviselek, (persze, nem kevés előny, ha igen), de inkább az a fő szempont, hogy boldogok legyünk egymás mellett. Messziről kerülöm azokat, akik csak a torz fantáziájuk miatt látnak belém valamit csak az extrém külső miatt, ami nem feltétlen egyezik a valósággal, és/vagy a személyiségem mélyebb dimenziói már nem érdekelnék.

Szóval, metalhead, glam rocker is simán jöhet. 😅

2023. ápr. 26. 00:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van egy lány aki ott dolgozik ahol sűrűn megfordulok, nagyon kedves, gondoltam bepróbálkozok nála, csak azért kérdeztem mert én semmilyen irányzat stílusjegyeit nem viselem magamon! Zenemániás vagyok a gerincét a rock válfajai adják, de nem vetem meg a technot sem! Nem valami perverz BDSM fantázia miatt, csak simán szimpatikus!
2023. ápr. 26. 05:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy az én véleményem mennyire releváns, mert leszbikus vagyok, de nekem nem feltétlenül szükséges, hogy valaki szintén goth legyen, csak annyi fontos, hogy ne zavarja, ha olyan zenét hallgatok, vagy olyan stílusba öltözök. (Anyagi okokból egyébként csak alkalmanként veszek fel igazán gothnak mondható ruhát, persze az alapöltözetem is sötét, csak nem kifejezetten jelenik meg a csipke meg a fűző, stb.)

Elég sok dolog érdekel, a lényeg, hogy legalább 1-2 közös pont legyen.

2023. ápr. 26. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy goth lányt. Rocker pasival jár.
2023. ápr. 26. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
En tudok 1 et aki neger sraccal van.
2023. ápr. 26. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!