A rocker/punk/skinhead/góth/hippy lányok szerintetek is nehezebben találnak barátot/párt maguknak?
Mivel a szubkultúrák kihaltak Magyarországról, csak a tömegf*s irányzatok maradtak, így feltételezem igen.
Fesztiválokon is csak ilyen hányásos alkalmi rockerek vannak, akik egy évben egyszer előássák az egyetlen fekete pólójukat a fesztivál idejére és azt hiszik attól lesznek kő arcok.
Áh pedig milyen jó is volt még 10 éve, mikor volt egy csomó gót meg metálos csajszi.
28F
Goth-féleség vagyok, 6 éve van párom (aki metálos), aki mostanra már a férjem. Előtte is udvarolgattak a fiúk, sőt, miután összejöttünk, azóta is többen voltak, akik "leszólítottak" az utcán, meg ismeretlenül koncertre akartak hívni (pedig szerintem nem vagyok egy szépség :D), de diszkréten leráztam őket.
Szóval nem, nem találnak nehezebben párt maguknak.
Több goth és metálos lány ismerősöm is van, mind tartós párkapcsolatban él. Mondjuk mind huszonéves, tinikkel nem tudom, mi a helyzet.
Húgom punk, még oldalt a haja is fel van nyírva, tele van tetoválva, meg ajakpiercingje van, neki is van párja és neki is folyton megpróbálnak udvarolgatni. Jó, ő mondjuk szép is mellé :D De ő is a 20-as éveit tapossa.
Inkább én találom meg őket nehezen...
Ha látni,akkor annak úgyis túl erősen fogja a barátja a kezét :D
Mondjuk skinheadet nem is keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!